• Ervaringsverhalen: Marjan met recidief van eierstokkanker en prognose van ongeneeslijk te zijn verbetert zicht- meet- en voelbaar naar een CA125 van 6 met alleen een natuurlijke aanpak. Lees hier haar verhaal. Marjan leeft medio 2012 een normaal en kwalitatief uitstekend leven zonder kanker op dit moment 

 • Plaats een reactie ...

  4 Reacties op "Ervaringsverhalen: Marjan met recidief van eierstokkanker en prognose van ongeneeslijk te zijn is genezen met natuurlijke aanpak. Lees hier haar verhaal"

  • de cooman :
   Goeie avond,

   Bij mijn schoonmoeder is irerstokkanker vastgesteld in stadium 3.

   Aangezien chemo niet aan de orde is ben ik benieuw
   • Margreet van der scheer :
    Graag zou ik het lijstje ontvangen van Marjan met dieet en supplementen wat zij gebruikt. Ik heb zelf eierstokkanker en zou haar graag willlen mailen .

    Met hartelijke groet
    Margreet van der scheer
    • kees :
     Beste mevrouw van der Scheer,

     Ik hoorde van haar behandelend arts dat Marjan enkele jaren geleden is overleden aan een andere vorm van kanker en recidief van eierstokkanker. Ik wist dat niet. Het lijstje van voedingssupplementen staat bij haar verhaal. (zie in gerelateerde artikelen)

     Maar het lijkt mij raadzaam om een complementair werkende arts te raadplegen want er zijn wel dingen veranderd in de afgelopen 18 jaar.

     En wellicht is voor uw vorm van kanker en stadium nu wel immuuntherapie mogelijk? https://kanker-actueel.nl/immuuntherapie-bij-eierstokkanker-een-overzicht-van-belangrijke-studies-en-recente-ontwikkelingen.html

     Met vriendelijke groeten, kees Braam
     webmaster www.kanker-actueel.nl
    • e.valstar :
     Het is geen kwestie van een rijtje (wat naief), maar meestal een samenspel van reguliere behandeling en orthomoleculaire geneeskunde. Soms lukt het met minder bekende reguliere middelen en soms ook met orthomoleculaire geneeskunde alleen.
     In stadium 3/4 kunnen er zo vele jaren gewonnen worden en is soms genezing mogelijk.
     Consulteer een orthomoleculair arts, die op beide terreinen deskundig is.

  Gerelateerde artikelen
   

  Gerelateerde artikelen

  Aanvullende - complementaire >> Boeken over eierstokkanker: >> Ervaringsverhaal eierstokkanker: >> Ervaringsverhalen: Marjan >> Hyperthermie en Hypec (hyperthermic >> Patientenvereniging Stichting >> Preventie - Eierstokkanker: >> Regulier - eierstokkanker: >>