Zelf (Kees) gebruik ik voor ongeveer  € 100,-- per maand. Daarvoor neem ik dan elke dag 10 verschillende supplementen verdeeld over 21 capsules. De meeste vitamines variëren in prijs van € 0,05  tot € 0,50 per stuk per dag.  Maar bijvoorbeeld Shifra gebruikte ook enkele aanvullende natuurlijke kankerremmers die wel € 600,-- per maand kosten. Zo ook zijn thymusinjecties, om maar eens een voorbeeld te noemen, erg duur. Wel worden sommige supplementen geleverd op magistraal recept en worden die dan vergoed door de zorgverzekeraar.
Er is mij ook bekend dat hoe verder je ziekte is gevorderd hoe meer supplementen worden voorgeschreven. Er zit ook een verschil in het aantal als je al/nog kanker hebt en als je klinisch kankervrij bent verklaard. Dan wordt je een onderhoudsdosis voorgeschreven. Dat is meestal minder en goedkoper dus.

De supplementen zijn dus duur omdat ze niet vergoed worden door de zorgverzekeraars. 

Zie hieronder bij Vereniging Medisch Verzekerden voor nieuw initiatief via Stichting Nationaal fonds tegen Kanker, die via rechtszaken proberen geheel of gedeeltelijke vergoeding van suppletie vergoed te krijgen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Ja, supplementen zijn duur."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Ja, supplementen zijn duur. >> Nee, supplementen zijn niet >> Vraag: In welke natuurwinkels >> Voedingssupplementen. Welke >> Besteladressen: Waar kan ik >>