Aanvullende niet toxische middelen en behandelingen:
Naast de reguliere standaard behandelingen zijn er nog andere niet toxische mogelijkheden voor vormen van kanker, al of niet als aanvulling op reguliere behandelingen.

Raadpleeg daarvoor wel altijd een goed gekwalificeerde orthomoleculaire arts: https://www.kanker-actueel.nl/NL/lijst-van-complementair-werkende-artsen-in-nederland-en-belgie.html Welke middelen dit zijn moet u bespreken met de arts. Voor ieder kan het weer anders liggen welke middelen wel of niet worden voorgeschreven. Ook is het belangrijk om de reguliere behandelingen die u heeft gehad of nog ondergaat aan uw orthomoleculaire arts te vertellen zodat zij/hij daarop zijn middelen daarop kan afstemmen.

Een kritische opmerking hierbij: Laat niet de arts voor u bestellen maar bestel deze supplementen zelf bij bv. natuurapotheek, Oriveda, Medpro enz.. Dan krijgt u ook zelf de korting. Terwijl als de arts deze bestelt deze de bonus en korting krijgt. Ik vind dit eerlijk gezegd niet kunnen dat een arts verdient aan door haar/hem zelf voorgeschreven middelen maar is wel inmiddels bij bijna alle orthomoleculaire artsen de praktijk.

Waar kan ik voedingssupplementen bestellen?


Plaats een reactie ...

Reageer op "Besteladressen: Waar kan ik voedingssupplementen bestellen? Hier enkele betrouwbare adressen, waar u ook korting kunt krijgen als u donateur wordt van kanker-actueel"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Ja, supplementen zijn duur. >> Nee, supplementen zijn niet >> Vraag: In welke natuurwinkels >> Voedingssupplementen. Welke >>