Hier enkele bekende adressen voor bestellen van voedingsuppletie. Voor de korting moet u ze wel zelf bestellen en niet via uw arts automatisch laten toesturen. Kortigen voor onze donateurs staan hier: 

https://kanker-actueel.nl/NL/voordelen-van-ops-lidmaatschap-op-een-rijtje-gezet-inclusief-hoe-het-kookboek-en-de-recepten-op-basis-van-uitgangspunten-van-houtsmullerdieet-te-downloaden-enof-in-te-zien.html  vermeld

De Natuurapotheek.

Deze natuurapotheek - oude naam Gouka - is al jarenlang actief met het leveren van medicijnen op recept van natuurgeneeskundige medicijnen en kruiden, mineralen en vitamines. Alle bereidingen die "magistraal" moeten worden gemaakt en op recept (van een arts) moeten worden afgeleverd door een Natuurapotheek in een officieel geregistreerde apotheek, welke de Natuurapotheek ook is. Ook recepten van ABNG- en Orthomoleculaire artsen worden door de Natuurapotheek geleverd. Deze heeft ook een groot assortiment van kruiden, met als specialisatie Chinese kruiden, in voorraad.

Klik op de volgende link voor samenstelling van chemo support en radiosupport: twee capsules met natuurlijke kruiden als ondersteuning naast chemo en radiotherapie - bestraling. Klik op volgende link: Chemosupport en radiosupport

Ik kan u zeggen dat veel patiënten hier veel baat bij hebben. Te bestellen bij onderstaand adres:

De Natuurapotheek
Weteringweg 14
2641 KM Pijnacker.
Telefoon: 015-3614477
Faxnummer: 015-3614455
Website : website natuurapotheek
E-mail voor informatie: info@natuurapotheek.com
E-mail voor bestellen van recepten: recepten@natuurapotheek.com

Medpro - Scherpenzeel

Medpro - Scherpenzeel biedt aan onze donateurs 15% korting op bepaalde voedingsuppletie. Medpro is het enige bedrijf dat prostasol en prostectan, een natuurlijke hormoonblokker, voor prostaatkanker levert. Wij hebben verder geen bemoeienis met uw levering bij Medpro noch verdienen daarop. Lees ook onze disclaimer.

OriVeda: 

ORIVeDA  biedt aan onze OPS donateurs een korting van 25% op hun extracten van medicinale paddenstoelen: 

Bestellen met OPS korting

ORIVeDA ondersteunt ons door middel van een plaats in onze caroussel, wij zijn daar blij mee maar verder hebben wij geen enkele band met hun en blijven onafhankelijk. U moet ook zelf bestellen en betalen enz. Als u naar hun website gaat via de bestelbutton dan krijgt u een pop-up te zien waar gevraagd wordt naar uw OPS nummer, het nummer dat u krijgt als u donateur wordt van ons.

ORIVeDA is inmiddels ruim twee jaar actief met een lijn van kwaliteits extracten (medicinale paddenstoelen) en verkopen naar ruim 60 landen wereldwijd. Hun assortiment betreft een keur aan medicinale paddenstoelen extracten (bv. Agaricus blazei, Chaga, Coriolus versicolor - PSP extract, Reishi  en Cordyceps sinensis).  

De ROODE Roos:

Voor de Roode Roos , waar u van veel andere verschillende bedrijven kunt kiezen uit voedingssuppletie, gebruik Stichting Gezondheid Actueel bij patientenverenigingen bij hun op de website voor de korting op voedingssupplementen van verschillende bedrijven.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Besteladressen voedingssupplementen,: Natuurapotheek, Medpro en OriVeda. Met korting op voedingsuppletie voor onze donateurs."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>