Voor wie vragen heeft betreffende biologische voeding, of over vitamines, mineralen of over de samenstelling van medische diëten met bepaalde doelen kan voor informatie wellicht op de website van Natuurdiëtisten Nederland die informatie vinden of vragen stellen. Het is een heel informatieve website: Natuur Diëtisten Nederland met ook lijsten met adressen van natuurdiëtisten in Nederland.

Zo introduceert de vereniging Natuurdiëtisten zich op hun website:

Een bredere kijk op voeding en gezondheid

Natuur Diëtisten Nederland bestaat uit professionele natuurdiëtisten en Natuurvoedingskundigen met een zelfstandige praktijk die zich als kenniscentrum voor natuurlijke voeding presenteren op het internet. Wij hebben een bredere kijk op voeding en gezondheid, waarbij de natuur centraal staat. Deze site kunt u zien als een uitwisseling van meningen op het gebied van de nieuwste complementaire voedingsinzichten. U treft geregeld nieuwe voedingsgerelateerde onderwerpen op deze site aan.
Voeding als medicijnWij zien voeding als een medicijn (een 'nutricijn'). Door u goed te voeden, versterkt u uw eigen (natuurlijke) zelfgenezend vermogen om gezond(er) te worden en/of te blijven. Wat goed is voor u, is afhankelijk van onder andere uw leefomstandigheden, eetgewoonten, stofwisselingstype (constitutie), conditie, klachten, medicijngebruik en emotionele, geestelijke en spirituele gesteldheid.

Kortom: u goed voeden is eten naar uw eigen natuur. Wij vinden het niet alleen belangrijk wat u op eet, maar ook wat u ervan opneemt en hoe u het in uw lichaam verwerkt. Bij al deze voedingsprocessen kunnen wij u adviseren hoe u uw gezondheid optimaal kunt ondersteunen.


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Natuurdietisten Nederland voor al uw vragen over biologische voeding, vitamines, mineralen en dieeten"

  • Christa :
    Mijn zoon (50 jaar met drukke baan)heeft al gedurende langere tijd een depressie. Ik denk dat hij goede resultaten zou kunnen behalen met een betere voeding met aanvulling van supplementen voor de vitamines/mineralen/enzymen waarvoor hij een tekort heeft.
    Ik denk dat een diëtist(e) van Natuurdiëtisten Nederland hem hier goed in zou kunnen adviseren. Of is het in dit geval beter naar een natuurarts te gaan?

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>