Betrouwbare informatie over kruiden-geneesmiddelen:

Betrouwbare, onafhankelijke en goed gedocumenteerde informatie over geneeskrachtige planten en kruidenproducten vindt u op infofyto. Deze site is ontwikkeld door de NVF en geeft uitgebreide informatie over de meest beschreven plantaardige geneesmiddelen.

infofyto

De Nederlandse Vereniging voor Fytotherapie maakt zich als wetenschappelijke vereniging sterk voor kwaliteit en betrouwbaarheid van plantaardige geneesmiddelen. De NVF geeft viermaal per jaar het Nederlands Tijdschrift voor Fytotherapie uit.

De NVF fungeert ook als netwerk voor professionals die bij elkaar terecht kunnen met vragen, voor verdieping en om belangen te behartigen. Het netwerk functioneert zowel één op één als via commissies en studiegroepen. Hier vindt u het NVF-beleidsplan 2017-2020.

Kijk hier voor meer informatie over lidmaatschap: informatie over lidmaatschap.

Betrouwbare informatie over plantaardige geneesmiddelen vindt u ook op onze consumentensite infofyto.nl.

NVF: Margrietstraat 9, 5121 XL Rijen. Tel. 06-17 28 82 68

Redactie NTvF: Karl Marxstraat 101, 6663 LA Lent. Tel. 06-53593509 (A. van Asseldonk).

Leden- en abonnee-administratie: NVF t.a.v. Grootboek, St. Annastraat 48, 6524 GE Nijmegen (nvf@fyto.nl).

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Nederlandse Vereniging voor Fytotherapie - NVF"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>