Simonton Cancer Center

De Simonton methode is een bewezen trainingsprogramma voor mensen met ernstige ziekten en voor hun familieleden die in aanvulling op de medische behandeling actief het herstel willen ondersteunen en hun zelfgenezend vermogen willen versterken.

Als de diagnose kanker wordt gesteld, is dat een schokkende gebeurtenis. Hoe men tegen de ziekte, de medische behandeling, het vertrouwen in het medische team en het verloop van de ziekte aankijkt, heeft een belangrijk effect op het resultaat en de kans op herstel. De Simonton therapie is ontwikkeld door Dr. Simonton in de afgelopen 40 jaar en is gebaseerd op de visie dat overtuigingen, gevoelens, gedrag en hoe je in het leven staat, belangrijke factoren zijn die de gezondheid beïnvloeden. Simonton is bekend door de boeken die hij heeft geschreven (zie kanker en boeken) over de invloed van de psyche op de processen bij kanker. Uit wetenschappelijk onderzoek (Küchler 2005) is gebleken dat bij psychologische begeleiding bij kanker, de kans op herstel met bijna 50% toeneemt en daar leveren de Simonton Counselors (SCC ® ) graag hun ondersteuning aan. Simonton therapie kan individueel worden gevolgd en wordt aangeboden in een 5 daagse educatieve- en psychotherapeutische werkweek voor mensen met kanker en een hen ondersteunende persoon. In een vriendelijke, ontspannen en positieve atmosfeer wordt gewerkt aan het vertrouwen in de kans op herstel. Voor meer informatie kunt u naar de website gaan of contact opnemen met:

Simonton Cancer Center-NL
t.a.v. Thera Balvers
Rozenhof 10
3311 JT  Dordrecht
0031-618156477
info@simontoncancercenter.nl
www.simontoncancercenter.nl


Plaats een reactie ...

Reageer op "Simonton Cancer Center in Nederland"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>