Antikankerfonds

Boechoutlaan 221
1853 Strombeek-Bever
België
 

Tel +32 2 268 48 16

Fax: +32 2 268 48 16

E-mail: info@antikankerfonds.org

Wij hebben al enige tijd contact met de mensen die leiding geven aan het Antikankerfonds, wisselen ook zo nu en dan gegevens uit met elkaar en we kunnen dit fonds van harte aanraden. In onze ogen een betrouwbare organisatie. Vooral voor mensen uit België die vragen hebben over complementaire aanpak van kanker kunnen bij deze organisatie terecht.

Het Antikankerfonds is een private stichting die op onderzoek gebaseerde informatie verstrekt over kankerbehandelingen en financiering verleent voor de ontwikkeling van een aantal beloftevolle kankertherapieën.

Het Antikankerfonds onderzoekt de betrouwbaarheid van de informatie over kankertherapieën, zodat op bewijs gebaseerde behandelingskeuzes kunnen worden gemaakt. Wij helpen patiënten hun weg te vinden in de complexe informatie over geregistreerde, aanvullende en alternatieve therapieën.

Het Antikankerfonds zoekt voortdurend naar kankertherapieën die nog nooit aan een diepgaand onderzoek werden onderworpen en financiert mogelijk de behandelingen die op basis van meetbare resultaten als beloftevol beschouwd kunnen worden. Lees meer>>>>>>>>


Plaats een reactie ...

Reageer op "Antikankerfonds: Belgisch Fonds geeft informatie en financiert onderzoek naar complementaire, niet-toxische middelen en behandelingen bij kanker"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>