Op deze website: https://www.pijnenkanker.nl/ staat interessante informatie hoe pijn bji kanker te bestrijden. Zowel voor een patient  als voor artsen en verpleegkundigen: 

Pijn en kanker

Pijn is één van de meest gevreesde symptomen voor mensen met kanker. Het is van grote invloed op de kwaliteit van leven. Pijn is geen gemakkelijk onderwerp en ondanks de toegenomen aandacht is het nog steeds een onderbelicht probleem. Meer dan de helft van alle oncologische patiënten met pijn, heeft ondanks behandeling nog steeds pijn. Volgens de stand van de wetenschap zou 90% van de patiënten hun pijn op een aanvaardbaar niveau moeten hebben of zelfs pijnvrij kunnen zijn. Dit platform is gericht op de ondersteuning van medisch professionals en patiënten en naasten die te maken hebben met pijn bij kanker.


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>