3 oktober 2021: Bij de RGCC groep kan een arts een test aanvragen voor het meten van in bloed circulerende tumorcellen. Ook kan dat bij Maintrac een Duits laboratorium. U kunt niet zelf als kankerpatiënt aanvragen maar de aanvraag moet lopen via een arts. Ook uw huisarts kan dat. Hoeft dus niet perse een oncoloog te zijn. Hoeveel het kost durf ik nog niet te zeggen. 

31 december 2016: Van een complementair werkende arts kreeg ik deze informatie over de RGCC groep.

Een internationaal opererend laboratorium, de RGCC groep, dat zegt testen te kunnen leveren op het gebied van vitamines en mineralen tekorten maar ook zegt te kunnen meten welke chemo en welke voedingssupplementen het beste zijn voor de vorm van kanker van elke individuele kankerpatiënt. Een soort personalised medicine maar dan voor voedingssupplementen. Of deze testen correct zijn durf ik niet te zeggen, maar omdat de AVIG hier positief over is plaats ik deze informatie bij onze adressen. Al nemen we geen enkele verantwoordeliijkheid voor de informatie en betrouwbaarheid van genoemde organisatie, zie onze disclaimer.

Website van de RGCC groep is: https://rgcc-group.com/index.html

Op mijn vraag of en in hoeverre dit laboratorium betrouwbaar is antwoordde een complementair werkende arts aangesloten bij de AVIG het volgende:

Beste Kees,

De betrouwbaarheid van een laboratorium kan je niet meteen vaststellen, maar zij zijn voor een presentatie bij AVIG geweest, waar zij uitvoerig uit de doeken hebben gedaan wat zij doen en wij hebben hen persoonlijk leren kennen.
De uitslagen, die ik van hen krijg lijken degelijk en ik baseer nu al enige tijd (in 2016) behandelingen op die uitslagen.
Of die behandelingen effect hebben moet ik afwachten.
Omdat ik al lang met dit idee rondliep, dat we de kankercellen eerst in vitro moeten testen op gevoeligheid voor de middelen, die we voorschrijven, voordat we ermee beginnen, ben ik enthousiast voor dit type onderzoek.
Het was al langer mogelijk, met name in Duitsland, om uit het bloed kankercellen te filteren.
In Duitsland, Hamburg, was ook het eerste lab dat dit onderzoek deed.
RGCC biedt het onderzoek overigens aanzienlijk goedkoper aan dan het Duitse lab.
Het is hierdoor mogelijk gericht te behandelen met kankerremmende middelen, die vaak duur zijn en die je liever niet voor niets inzet.
Ook chemotherapie wordt ermee beoordeeld, en hyperthermie. Dat levert ook nog vaak mogelijkheden, bijvoorbeeld  laag gedoseerde chemo in combi met hyperthermie.

Met vriendelijke groeten,..........

Bron foto: RCGG groep

Website van de RCGG groep is: https://rgcc-group.com/index.html

Our mission

Our mission is to provide the highest quality range of services to all of our client groups. Central to our work is the welfare of cancer patients seeking the very best personalized, integrated treatments. We are committed to ensuring clinicians have access to the most up-to-date information available for the benefit their patients.

R.G.C.C. Group was established in 2004 by Dr. Ioannis Papasotiriou.

R.G.C.C. Group is a global organization working in collaboration with branch offices and distributors to provide a world-wide service. Our collaborators are well-established and our work together is prolific.

The company is a pioneering, innovative organisation working in the fields of medical genetics and, in particular, cancer genetics, chemosensitivity and chemo-resistance testing and in Research and Development within the pharmaceutical industry via R.G.C.C. Pharma Ltd The company headquarters are in Switzerland, and our brand new, state-of-the art laboratories in Northern Greece are equiped with the most up-to-date technologically advanced and innovative equipment.

Our primary concern is for the welfare of cancer patients seeking the very best personalized and integrated treatments and to ensure that clinicians have access to the most up-to-date information which can benefit their patients.


Plaats een reactie ...

3 Reacties op "RGCC groep levert via complementair werkende artsen testen voor vitamine en mineralen tekorten en gevoeligheidstesten voor chemo en voedingssupplementen"

 • Miriam Penders :
  Hallo,
  ik ben opzoek naar een holistisch complementair werkende arts in de regio zuid Limburg of ook in Duitsland 50 km rondom Aken of ook in Belgie over de grens in de buurt van Maastricht.die ook samen werkt met RGCC laboratoria.
  Ben namelijk op zoek naar de mogelijkheden om effectief en gericht aan mijn gezondheid te werken gericht op de kanker diagnose die ik in juni 2019 had.
  In de reguliere gezondheidszorg heb ik dit tot mijn grote teleurstelling niet gevonden.

  Graag jullie antwoord via email
 • H. van der Veen :
  Beste Kees,

  Op voorstel van arts te Ellecom bloedmonster gestuurd aan RGCC-groep. Bloed getest op natuurlijke stoffen zoals Artemisinine en Reishi en op Thalidomide. (€ 1900) De laatste gaf een positief resultaat : 20% effect. Na lezen van de bijwerkingen op internet twijfelde ik sterk. Bijwerkingen vallen mee zei de arts. Het middel komt niet voor in de lijst van in NL toete passen geneesmiddelen. Via apotheek De Magistrale Bereider is de kuur van 90 filmomhulde tabletten Thalidomide 50mg (2 per dag voor slapen) besteld en via eigen huisarts geleverd. (€ 450). De Magistrale Bereider levert alleen aan de groothandel. Met veel uiteindelijk geleverd.
  Na 2 weken gebruik werd ik wat kortademig. In de derde week sterk kortademig en kon geen 400m meer lopen of de trap opgaan. Via de Spoedpost huisartsen bij Eerste Hulp geholpen. Direct MRI-scan. Longembolie. Bloedstolsels hadden ook in de hersenen kunnen plaatsvinden. Direct werd bloedverdunner Fraxodi 0,6 ml ingespoten. Direct gestopt met Thalidomide. Na 2 weken kon ik weer redelijk ademen en een korte wandeling maken. De PSA was in 3 weken gedaald van 1760 naar 1140. Op zich een sterk werkend middel, echter door bijwerkingen grote risico's voor het lichaam. Er mee doorgaan lijkt op Russische roulette.
  Metformin met Zyflamend (niet in NL verkrijgbaar)is mogelijk nog een alternatief voor de hoge PSA

  Met vriendelijke groet,
  Haitze van der Veen.
  • kees :
   Beste Haitze,

   Thaliomide (softenon) is absoluut geen niet-toxisch middel. In tegendeel dit is een chemo met kans op ernstige bijwerkingen. Dat jou behandelend arts thaliomide voorschrijft met slechts 20% kans op effectiviteit op basis van de testen vind ik toch wel dubieus. Thaliomide heeft een slechte reputatie al wordt het geloof ik nog wel gebruikt bij sommige vormen van kanker. Maar als je de bijwerkingen leest begrijp ik niet zo goed dat je dit toch hebt genomen: http://www.apotheek.nl/medicijnen/thalidomide Heeft de apotheker je niet voorgelicht hierover dan?

   Maar goed misschien sta je met je rug tegen de muur en wilde je dit proberen?

   Overigens ik heb geen enkel belang noch contact met de RGCC groep en ben ook geen arts of apotheker. Dus weet ook niet zo goed wat ik aan met met je bericht hier. Je kan veel beter de arts benaderen die dit heeft voorgeschreven? Of de apotheker?

   Met vriendelijke groeten, kees braam
   webmaster

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Stichting Gezondheid Actueel >> Academische ziekenhuizen Nederland >> Academische ziekenhuizen België >> Antikankerfonds: Belgisch >> Arts en voeding adviseert >> AYA - adolescent and young >> Besteladressen voedingssupplementen,: >> Best Doctors is een organisatie >> De Vruchtenburg - FORTAgroep >> Erfelijkheid in beeld is een >>