Omdat ik (Kees) in Amersfoort bij de natuurwinkel nog steeds anno 2010 10% korting krijg op grootverbruik heb ik ooit in 2001 gevraagd aan andere mensen of die ook in hun eigen woonplaats willen vragen of de natuurwinkels daar ook diezelfde korting willen geven. Onder grootverbruik wordt verstaan bv. een krat met zes flessen groentesap. Of 12 pakken sojamelk enz. 

Toen kon ik zeggen dat bijna alle natuurwinkels inmiddels die 10% korting gaven op grootverbruik. Mijn ervaring , ook van andere patienten hoor ik dat , is dat bijna alle natuurwinkels  die korting nog steeds geven zonder bemoeienis of enige relatie met onze site.

De twee natuurwinkels die als eerste korting gaven zijn:

De Natuurwinkel, Leusderweg 27, Amersfoort - 033 4622432

Het Groene Hart, Pilatusdam 15, Zoetermeer - 079 3200700

Als u zegt nou misschien wil mijn natuurwinkel deze site wel wat sponsoren, en echt elk bedrag is welkom, dan horen we dat graag natuurlijk en zullen we het adres enz. hierbover erbij er bij vermelden. 

Zie ook de korting op voedingssuppletie die u krijgt bij apotheek Regentesse en Medpro bv. als u donateur wordt van onze stichting. Klik hier als u ons wilt ondersteunen

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Vraag: In welke natuurwinkels en supermarkten kan ik extra korting krijgen op grootverbruik van bv. melkzuur gefermenteerde groentensappen en andere voeding die belangrijk zijn voor kankerpatienten?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Ja, supplementen zijn duur. >> Nee, supplementen zijn niet >> Vraag: In welke natuurwinkels >> Voedingssupplementen. Welke >> Besteladressen: Waar kan ik >>