Longkanker leent zich bij voorkeur voor niet toxische behandelingen omdat chemo bijna nooit effectief is. Ook behandelingen als hyperthermie en immuuntherapie of aanvullend TCM - Traditionele Chinese medicijnen en kruiden zijn therapeutisch effectief bij longkanker.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Plaats een reactie ...

Reageer op "Complementair - niet-toxisch - aanvullend bij longkanker: een overzicht van artikelen en studie resultaten met niet toxische behandelingen, voedingstoffen en andere middelen als aanvulling of als mono behandeling van longkanker"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Studiepublicaties van niet-toxische >> Waterstoftherapie zorgt voor >> Groene thee extract - epigallocatechin-3-gallate >> Hyperthermie plus hoge dosis >> Hyperthermie plus voedingsprogramma >> Hyperthermie aanvullend op >> Paliatieve zorg naast standaard >> TCM - traditionele Chinese >> Voeding en voedingsupplementen >>