Regulier - maagkanker: een overzicht van recente ontwikkelingen en belangrijke studieresultaten in de reguliere oncology voor behandelen en omgaan met maagkanker.

Onder maagkanker staat nog meer informatie over maagkanker, zowel regulier, als complementair - niet toxisch, als ook ervaringsverhalen van patienten met maagkanker, enz.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Plaats een reactie ...

Reageer op "Regulier - Maagkanker: een overzicht van recente ontwikkelingen en belangrijke studieresultaten in de reguliere oncology"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

ASCO 2020: aanbevolen abstracten >> Maagkanker: Overzicht van >> Bestraling na operatie aanvullend >> Chemotherapie met oraal capecitabine >> Cimetidine (productnaam Tagamet-800), >> Diagnose: Ademtest kan maagkanker >> Helicobacter Pylori bacterie: >> Herceptin aanvullend op chemo >> Het streptokokkenmiddel OK-432 >> Hypec: Combinatiebehandeling >>