We hebben een rapport alvleesklierkanker - acteel voor onze donateurs beschikbaar.

21 maart 2023 uit mijn e-mail heb ik ook het rapport alvleesklierkanker gevonden van 1 januari 2017. Ik heb er nog geen update van gemaakt maar klik op de volgende PDF voor dit rapport: Rapport_alvleesklierkanker_actueel(1) 

7 juni 2021: ik heb de link naar het rapport van het UEG rapport: Pancreatic Cancer across Europe hersteld. 

19 november 2019: ik heb dit rapport al lang niet meer geactualiseerd. Er zijn zoveel ontwikkelingen de laatste jaren dat het mij beter lijkt dat als u mij in wilt schakelen we via een telefonisch consult uw persoonlijke situatie kunnen bespreken.

Afgelopen maand kwam er een interessant studierapport uit over actuele stand van zaken bij alvleesklierkanker in Europa. Klik op de volgende link om dit studierapport te lezen: Het is een PDF file gewoorden.  https://ueg.eu/files/771/b7ee6f5f9aa5cd17ca1aea43ce848496.pdf

Deze extra informatie is alleen bestemd voor onze donateurs  of voor mensen die een coachingsgesprek nemen en is zoals voor alles op onze site, onze disclaimer van toepassing.

Met dit rapport alvleesklierkanker - actueel hebben we samengevat wat de actuele situatie is in binnen- en buitenland zowel binnen de regulier oncologie (klinische trials bv.) als alternatief - aanvullend rondom het behandelen van en omgaan met alvleesklierkanker in alle stadia voor zover bij ons bekend. Daarin ook actuele informatie over de nieuwste behandelingen, nieuwste operatietechnieken, over immuuntherapie enz.. Met waar voorhanden ook adressen.

Ook staat er informatie in over personalised medicin. Eventueel geven we in een coachingsgesprek  graag nog een mondelinge toelichting op dit rapport.

Voor recente en belangrijke studies kijk onder regulier en/of onder kankersoorten - alvleesklierkankers. Voor aanvullende, vaak niet toxische behandelingen en middelen kijkt u onder complementair of ook onder alvleesklierkanker. Of onder personalised medicin

Indien u interesse hebt in dit rapport mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees Braam, webmaster www.kanker-actueel.nl


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Rapport alvleesklierkanker Actueel. Overzicht van medicijnen, middelen en behandelingen in zowel reguliere oncologie als complementaire, niet-toxische aanpak"

  • Kees :
    Heel triest dat Theo Bos op 47 jarige leeftijd is overleden aan alvleesklierkanker. Maar nog triester is het dat hij en zijn familie dachten en denken dat dit komt omdat hij een verkeerd DNA had. Ja het klopt, hij zal tumoren hebben ontwikkeld door een zogeheten K-ras mutatie. 90% van alvleeskliertumoren hebben een K-ras mutatie. Maar triester is het dat de oncologen Theo Bos onnodig hebben laten lijden door hem chemo voor te schrijven terwijl zij weten dat chemo bij alvleesklierkanker zelden of nooit enig effect heeft op levensduur en ziektevrije tijd. En nog triester is het dat door de media aandacht voor bekende mensen zoals Theo Bos indirect iedereen wordt beinvloed en wijs gemaakt dat alvleesklierkanker niet te genezen zou zijn. Nee meestal niet als het al is uitgezaaid, maar zeker niet met chemo, dat alleen maar bijwerkingen geeft. Soms slaagt iemand erin om met een niet-toxische aanvullende aanpak op bv. op de K-ras mutatie gerichte behandeling langdurig alvleesklierkanker te overleven, maar die verhalen komen meestal niet op de voorpagina's in de media omdat die mensen niet bekend zijn. Vorig jaar heb ik overwogen Theo Bos via mijn contacten bij Studie Sport te benaderen, maar heb dit niet gedaan omdat ik me niet wilde opdringen. Niet dat ik hem had kunnen helpen genezen, nee dat niet, maar wel had ik hem betere en objectievere informatie kunnen en willen geven. Maar helaas dat kan nu niet meer.

    Kees Braam

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Rapport alvleesklierkanker >> Complementair - niet-toxisch >> Patientenervaringen: mevrouw >> Preventie - alvleesklierkanker >> Regulier - alvleesklierkanker >>