Geactualiseerd 4 april 2014:

We hebben ook een rapport longkanker - actueel. Wie dit rapport dat steeds geactualiseerd  wordt als daar aanleiding toe is, wilt hebben kan dit digitaal opvragen bij ons: redactie@kanker-actueel.nl  Deze extra informatie is alleen bestemd voor onze donateurs  of voor mensen die een coachingsgesprek nemen en is zoals voor alles op onze site, onze disclaimer van toepassing.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Rapport longkanker - actueel:

Met dit rapport longkanker - actueel hebben we samengevat wat de actuele situatie is in binnen- en buitenland zowel binnen de regulier oncologie (klinische trials bv.) als alternatief - aanvullend rondom het behandelen van en omgaan met longkanker in alle stadia voor zover bij ons bekend. In een coachingsgesprek geven we graag nog een mondelinge toelichting op dit rapport.

Voor recente en belangrijke studies kijk onder regulier en/of onder kankersoorten - longkankers. Voor aanvullende, vaak niet toxische behandelingen en middelen kijkt u onder complementair of ook onder longkanker - complementair


Plaats een reactie ...

Reageer op "Rapport Longkanker - Actueel en Mesothelioma"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Rapport Longkanker - Actueel >> Complementair - niet-toxisch >> Ervaringsverhalen van longkankerpatiënten >> Mesothelioma informatie: longvlieskanker >> Preventie van longkanker, >> Regulier - Longkanker: overzicht >> Archief: Aanvullende behandelingen >>