25 november 2023: 

Ik wil als dankbetuiging hier bij het ervaringsverhaal van Iedje vermelden dat Riet van Antwerpen weduwe van Kees Abbenhuis en moeder van Iedje en Lieke Abbenhuis, op 11 november 2023 in alle rust en in bijzijn van Lieke en Paul in alle rust is ingeslapen. Riet is 92 jaar geworden.

Vanaf het moment dat ik Iedje heb leren kennen heb ik Riet gekend. En zij was een geweldig mens en ik kon met haar en ook met Lieke en Paul altijd heel goed opschieten en zijn echt vrienden geworden. Riet kreeg paar jaar nadat Iedje was overleden ook borstkanker, maar zij heeft die altijd onder controle gehouden zonder reguliere chemo of hormoontherapie of radiiotherapie maar met vooral gezond eten en leven en Riet probeerde ook altijd natuurlijke middeltjes uit en met succes. Ook zocht Riet wel ondersteuning van verschillende natuurartsen en vooral Lieke hielp haar fantastisch die haar overal naar toe bracht.

Riet is niet aan de borstkanker overleden maar door een paar valpartijen afgelopen maanden gaan sukkelen met haar gezondheid. Terecht gekomen in het ziekenhuis op 6 november en enkele dagen later in alle rust dus ingeslapen. Zoals Lieke zei: "Het is goed zo"

Tekst van het kaartje die iedereen kreeg bij het afscheid op 18 november 2023 zegt alles wie Riet was als mens:

Een ondernemende energieke dame, tot in de puntjes verzorgd.
Tot het laatst toe positief volop in het leven.
Warm, gastvrij, gelukkig met oude en nieuwe vrienden.
Leergierig, nieuwsgierig, van vele markten thuis.
Genieten van haar werk, haar tuin en goed eten.
Wij gaan haar gezelschap, aandacht en wijze raad missen.

Riet zal gecremeerd worden en haar urn zal samen met de urnen van Kees haar man en Iedje in de natuurtuin in Baarle Nassau geplaatst worden.
Plaats een reactie ...

Reageer op "Riet van Antwerpen, weduwe van Kees Abbenhuis en moeder van Iedje en Lieke, is zaterdagmorgen 11 november in alle rust ingeslapen"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Riet van Antwerpen, weduwe >> Videofilm: Iedje overleefde >> Iedje Abbenhuis hield haar >> Iedje overleefde 14 jaar uitgezaaide >> Borstkanker: ervaringsverhaal >>