25 april 2013:

Iedje is vanmorgen ingeslapen. Ik zou heel veel kunnen vertellen want de laatste maanden hebben we heel intensief contact met elkaar gehad, maar ik wil alleen maar zeggen: 

je bent een ongelooflijk goed voorbeeld geweest voor iedereen hoe je ook met die vreselijke ziekte kanker kan leven met steeds de keuze voor het beste uit die twee werelden van regulier en niet-toxisch, zonder dat het de levenskwaliteit teveel heeft aangetast. 

dag lieve lieve vriendin, rust zacht

 
31 januari 2011: nieuwe video van Iedje online gezet. Klik op link onderaan dit bericht
 
Iedje vertelde me afgelopen week dat het naar omstandigheden nog steeds prima met haar gaat. Volgende week krijgt ze een nieuwe scan en hoopt dan dat de dalende tumormarkers ook efect hebben gehad op de tumoren. Lichamelijk gaat het prima met haar vertelde ze. Ze werkt nog regelmatig in de tuin en is nu op vakantie voor enkele weken. Iedje Abbenhuis  overleeft dus nu al ruim twaalf jaar een in 1998 vastgestelde in de lymfklieren uitgezaaide borstkanker met een bewuste keuze voor een niet toxische aanpak. en waar nodig aangevuld met een reguliere behandeling of medicijn.  Iedje heeft altijd gekozen voor kwaliteit van leven en tot op vandaag is dat ook gelukt. Op dit moment ondergaat zij een behandeling met dendritische celtherapie in combinatie met totale lichaamshyperthermie en lokale hyperthermie door prof. dr. Robert Gorter in het Medisch Centrum Keulen en ook deze aanpak als aanvulling op een gezonde leefstijl en voedingspatroon lijkt haar botuitzaaiingen weer goed aan te pakken en terug te dringen.  Iedje vertelde aan ons haar levensverhaal voor de camera.

Zie hier de videofilm van ca. 25 minuten waarin Iedje vertelt over haar ervaringen van de afgelopen tien jaar en waarom zij bewust kiest voor een niet toxische aanpak van haar uitgezaaide borstkanker. Voor video in andere talen klik op vlaggetjes: nl 

Klik op tweede knopje rechts onderaan voor fullscreenbeeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm: Iedje overleefde 14 jaar een in 1999 vastgestelde in de lymfklieren uitgezaaide borstkanker met een bewuste keuze voor een niet toxische aanpak. En waar nodig aangevuld met een reguliere behandeling of medicijn"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Riet van Antwerpen, weduwe >> Videofilm: Iedje overleefde >> Iedje Abbenhuis hield haar >> Iedje overleefde 14 jaar uitgezaaide >> Borstkanker: ervaringsverhaal >>