Vandaag 28 april 2013 kreeg ik de overlijdenskaart van Iedje:

Voorzichtig heb ik de vogel gevangen
ik laat hem vliegen
hij geeft mij vleugels

Iedje is thuis en iedereen die dit wilt kan daar afscheid van haar nemen. (Adres op te vragen bij Kees: redactie@kanker-actueel.nl )

Iedje wordt 3 mei 2013 vanuit huis door haar moeder en haar zus en zwager weggebracht naar het crematorium, waarna anderen daarvoor en daarna nog gelegenheid hebben herinneringen aan Iedje te delen met de familie.

25 april 2013:

Iedje is vanmorgen ingeslapen. Ik zou heel veel kunnen vertellen want de laatste maanden hebben we heel intensief contact met elkaar gehad, maar ik wil alleen maar zeggen: 

je bent een ongelooflijk goed voorbeeld geweest voor iedereen hoe je ook met die vreselijke ziekte kanker kan leven met steeds de keuze voor het beste uit die twee werelden van regulier en niet-toxisch, zonder dat het de levenskwaliteit teveel heeft aangetast. 

dag lieve lieve vriendin, rust zacht

Iedje Abbenhuis overleefde 14 jaar uitgezaaide borstkanker met  niet toxische aanpak aangevuld soms met reguliere aanpak. als dat nodig is. Iedje heeft bijna altijd een kwalitatief uitstekend leven gehad en hield haar borstkanker onder controle  met hyperthermie en dendritische celtherapie als aanvulling op haar keuze voor een niet toxische tumortherapie en vooral een gezonde leefstijl en hulp van als er problemen waren, een Chinese arts

 Kijk en luister hier naar haar bijzondere ervaringsverhaal op video - 25 minuten.

 


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Borstkanker: ervaringsverhaal Iedje"

  • Simone Poppelaars :
    Iedje, Rust zacht.
    Ik kreeg vandaag dit trieste bericht en het spookt nu nog steeds door mijn hoofd.
    Ik had altijd bewondering voor jouw strijdlust en wens de familie veel sterkte bij dit verdriet
    Simone Poppelaars

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Riet van Antwerpen, weduwe >> Videofilm: Iedje overleefde >> Iedje Abbenhuis hield haar >> Iedje overleefde 14 jaar uitgezaaide >>