Het bijzondere aan ":Zo nodig Dwars" is dat ik al ben begonnen met filmen toen nog helemaal niet duidelijk was dat het met ons drieën zo goed zou gaan. Ik ben niet achteraf gaan filmen, maar de spectaculaire verbeteringen bij met name Shifra en mezelf, maar ook met Antoon, hebben tijdens de opnametijd plaatsgevonden.
De eventuele kritiek dat ik achteraf 'gezocht' zou hebben naar positieve verhalen, of dat onze goede resultaten toeval zijn, kan ik hiermee weerleggen. Ook van spontane regressie is bij ons geen sprake want dat komt gemiddeld bij 1 op de 100.000 mensen voor, en nooit bij mond en keelkanker en Waldenström. Bovendien is bij Shifra overduidelijk dat de extra suppletie een doorslaggevende rol heeft gespeeld. Met een standaardbehandeling van chemo kreeg ze het recidief. Met gerichte voeding en suppletie trad remissie op. Statistisch gezien is de kans dat het zo goed zou gaan met ons alledrie tegelijk dus bijna nul.

Plaats een reactie ...

Reageer op "Statistisch bijzondere resultaten met aanvullende niet toxische aanpak van kanker"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Inleiding en doel van Zo nodig >> Videofilm: "Zo Nodig Dwars", >> Boodschap: ongeneeslijke kanker >> Reguliere aanpak met aanvullende >> Statistisch bijzondere resultaten >> Therapeutische werking en >> Doel van videofilm Zo Nodig >> Documentaire over drie kankerpatiënten >>