Wij, Antoon (53 jaar) (zie medisch dossier Antoon), Shifra (10jaar) (zie medisch dossier Shifra) en ikzelf (Kees, 50 jaar) (zie medisch dossier Kees) hebben gemeenschappelijk dat we jaren geleden de boodschap kregen dat we ongeneeslijke kanker hadden. Maar alledrie zijn we de strijd met de voorspelde dood aangegaan, o.a. door het gebruik van gerichte voeding (zie Houtsmullerdieet) met aanvullende vitamines en andere natuurlijke kankerremmers (voedingssupplementen) en met succes.
Antoon gebruikt nog steeds geen chemo (negen jaar heeft hij de chemobehandeling nu al uit kunnen stellen), zijn bloedwaarden zijn al jaren stabiel. Kees is in principe kankervrij verklaard (al bijna 7 jaar nu) , maar Shifra is na negen recidieven en acht remissies helaas op 6 november 2001 overleden. Gelukkig heeft ze tot het eind een goede kwaliteit van leven gehad en is ze met weinig tot geen pijn rustig ingeslapen.

Zie verder voor het hele verhaal van Shifra van de afgelopen vier jaar medisch dossier Shifra. Toch menen wij dat ondanks dat Shifra het niet heeft gered er nodig aandacht moet komen voor de aanpak die wij de afgelopen jaren hebben gedaan. Hier verderop een uitleg waarom deze film is gemaakt.

Plaats een reactie ...

Reageer op "Boodschap: ongeneeslijke kanker"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Inleiding en doel van Zo nodig >> Videofilm: "Zo Nodig Dwars", >> Boodschap: ongeneeslijke kanker >> Reguliere aanpak met aanvullende >> Statistisch bijzondere resultaten >> Therapeutische werking en >> Doel van videofilm Zo Nodig >> Documentaire over drie kankerpatiënten >>