Margreet vroeg mij op facebook of rauwe broccoli problemen zou geven voor de schildklier. ik heb dit antwoord gegeven:

Margreet rauwe broccoli schijnt alleen problemen te kunnen geven bij een traag werkende schildklier haal ik van internet via google, maar daarover is geen eenduidige informatie te verkrijgen. Meneer S. zegt dat bij normale hoeveelheden er geen enkel probleem is. Broccocress wordt ook positief besproken op website van natuurdietisten: http://www.natuurdietisten.nl/detail.php?cod=103&id=396&page=9 waar heel veel andere vitamines, mineralen en voeding, groenten, fruit enz. wordt besproken. Een aanrader voor informatie.

Zie in gerelateerde artikelen hoe rauwe broccoli en plantje Broccocress te gebruiken.

Het bedrijf dat broccocress plantjes levert over de hele wereld en ook adressen verkrijgbaar waar dit plantje te koop is heet :

Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
The Netherlands
Website: www.koppertcress.com

19 april 2013: Bron: meneer S.

Van meneer S., zelf genezen op deze manier van COPD naar zijn zeggen,  heb ik de informatie over Sulforaphane Glucosinolaat en BroccoCress gekregen. Hier beschrijft hij hoe u het beste om kunt gaan met rauwe broccoli en Broccocress. Belangrijk altijd gebruiken samen met een andere groente i.v.m. noodzakeljike enzym.

Onderstaand is ook allemaal te halen uit de studies enz. maar hier alles op een rijtje gezet hoe optimaal te profiteren van Sulforaphane Glucosinolaat.

Geef een COPD patiënt een betere kwaliteit van leven zonder de grote benauwdheden .

Wat mij frappeert bij deze stelling dat aangesproken huisartsen en de bovenstaande grote zorgverzekeraars dit afwijzen met de flauwe opmerking dat men dit maar zelf moet aan- kaarten bij COPD patiënten verenigingen of dat dit gewoon niet in hun discipline past. Hier lijkt de medicijnindustrie door te schemeren en de financiële afhankelijkheid daarvan. Kortom er is geen mensenliefde meer maar slechts hebzucht en daardoor staan zo’n dikke 800.000 patiënten met Chronische Bronchitis, Astma en COPD in de kou.

Het zou namelijk bij de 800.000 patiënten de Nederlandse staat tegen bijna geen investering kosten op een besparing van ± € 13.500.000.000. Omdat er elk jaar zo ongeveer 10% patiënten  bijkomen word het enorm rendabel.

De medicijn industrie ziet liever niet dat men deze kuur gebruikt omdat het werkzame stofje Sulforaphane glucsinolaat  slechts tegen mateloos hoge kosten is na te maken. Broccocress wordt daarom simpel weg afgedaan als onzin. De Haagse oliebollen slikken dit alles, snappen het niet en trappen in de slinks opgezette val (polititie zonder winst oogmerk) of laten het toe om aantrekkelijke toekomstige compensatie.

Goed geen dramatiek meer maar aan de slag. Ze krijgen hun trekken wel thuis zei mijn oma vroeger al. Dat is zo, als heel COPD Nederland  de BroccoCress gebruikt wordt er 300.000 maal geen prednisolon of antibiotica verkocht.

Hoe zit COPD nu in elkaar en wat zijn de symptomen.
En COPD patiënt heeft onvoldoende verdediging doordat het immuunsysteem is gedegradeerd ofwel het doet zijn werk niet meer. Het immuunsysteem hoort alles uit je longen te houden wat er niet mag inzitten. Dat geldt dus voor al wat schadelijk is, als bijvoorbeeld virussen, bacteriën, fijnstof  en verder alles wat je bij elke ademteug in je longen krijgt.
Dat is de reden dat je constant ziek bent en voor al die ontstekinghaarden krijg je antibiotica door de huisarts voorgeschreven. Tot de volgende ontstekings aanval De arts zou je een medicijn moeten voorschrijven dat het immuunsysteem weer in werking stelt. Maar helaas, daar hebben ze nog nooit van gehoord.

Wat te doen om aan die doorlopende ontstekinghaarden en bij een kleine inspanningen niet nog zieker te worden door het gebrek aan zuurstof.

Heel lang heb ik ernaar gezocht en een paar jaar geleden kwam ik op Internet met de hulp van anderen een proef project tegen van de laboratoria van de John Hopkins University, Baltimore met 43 COPD patiënten van Gold1 Tot Gold 4 ( van net COPD tot bijna het eind van het leven van de patiënt) Dat bleek een gouden greep te zijn in de aanpak om het immuunsysteem weer zijn werk te laten doen.


Dit betrof een illuster 6 cm hoog Broccoli plantje van een speciale soort die een grote hoeveelheid van een bepaald stofje in zich hebben met de naam Sulforaphane Glucosinolaat . Dit stofje gaat in je longen zitten gooit er alles wat er niet in hoort er radicaal weer uit. Daarna leert het stofje langzaam het immuunsysteem weer zijn werk te doen zoals dat hoort.  Na 7 tot 12 maanden merk je dat je niet meer ziek wordt. Kleine ongemakken als griepje of  bijvoorbeeld een blaasontsteking zijn binnen een dag verdwenen. Van de griep merk je alleen dat je gewrichten zeer doen. De genezing gebeurt waarschijnlijk door het grote aantal zeer sterke antioxidanten die in het Broccocess zitten. Het belangrijkste gevolg is dat het emfyseem tot staan woord gebracht. Ik heb schone longen en sinds een jaar geen ontstekingen meer dank zij 4x een bakje BroccoCress. Tot heden heb ik geen enkele antibiotica meer gehad. Overigens is alles door de toenmalige longarts Dr. J. van de Berg  Longafdeling Bronovo, Den Haag geconstateerd en gecontroleerd


Wat zijn de voorwaarden om deze kuur aan te gaan.
Ik kan met zekerheid zeggen dat er maar een gebod is. U moet echt met roken zijn gestopt!!
De kuur doen en toch doorgaan met roken is zinloos. Het werkende stofje word door de nicotine vernietigd


Hoe kom ik aan BroccoCress hoe neem je het in?
Het plantje is te koop. Bij genoeg belangstelling voert de Jumbo het weer in.en anders de kweker bellen. Mochten ze het toevallig niet hebben dan kunnen ze dat direct bij hun inkoopcombinatie (Plusmarkt Hoofdkantoor) bestellen.
Het kost 1,40 per bakje

Hoe moet ik het innemen en hoeveel?
Als je ermee begint zijn het 4 bakjes per week voor de duur van een jaar voor patiënten met vordering-indicatie van Gold 2 tot Gold 4. Gold 1 patiënten mogen het proberen met de helft. Je haalt de pakjes Broccocress uit de verpakking en knipt de plantjes af 1 cm boven de aarde. Je doet de afgeknipte plantjes in een blender. Niet vergeten om er bijvoorbeeld wat sla, tomaat of andere groente er bij te doen. Dit is zeer belangrijk omdat in bijna elke groente  het enzym Myrosinase zit dat het stofje Sulforaphane activeert.

Wees alert, het geneest niet het emfyseem maar wel de desastreuze ontstekingen die je longen nog meer achteruit laten gaan ben je kwijt. Tenslotte, ik nuttig Het Broccocress al een jaar lang zoals beschreven en kan doen wat ik wil. Ik ben van Gold 4 terug naar bijna Gold 2. CZ en andere ziekenkosten verzekeraars vergoeden de kosten van de Broccocress.  Dus bonnetjes bewaren.

Redactie: ik zal zo snel mogelijjk het adres van de kweker van broccoCress  toevoegen maar wil daarover eerst contact met hem, anders wordt hij wellicht overvallen door teveel telefoontjes.


Plaats een reactie ...

3 Reacties op "Uitleg van genezen patient hoe het beste rauwe broccoli en broccocress te gebruiken voor optimale opname van Sulforaphane Glucosinolaat"

 • Carrie :
  Citaat: "Van meneer S., zelf genezen op deze manier van COPD".
  Van dit soort zinnen krijg ik rode vlekken in mijn nek; COPD is ONGENEESLIJK. Dat weet ik maar al te goed omdat ik het zelf heb. Mijn longarts(!!) heeft me aangeraden om het te proberen, al heb ik van medepatienten gehoord dat het niet hielp. Stoppen met roken, dat is wat helpt de kwaliteit van leven te verbeteren.

  Daarom helpt het ook niet als je nog rookt. Placebo-effect dus, de verbetering komt door het stoppen met roken maar echt je gaat nog steeds gewoon dood als je in het vierde stadium terechtkomt.
  Wel is het uitstekend om voldoende vitamines en andere stofjes binnen te krijgen als je -net als ik- al slank was, veel afvalt en te weinig eten binnenkrijgt.

  Sorry maar ik háát het als iemand op Jomanda-achtige wijze claimt genezen te zijn van een dodelijke ziekte.. geen valse hoop geven.

  Goede adviezen voor voeding wel maar dit ging me even veel te ver!
 • fer :
  Beste lezers, het beste het
  Van broccoli en boerenkool heb ik gelezen dat je dat het beste rauw met eten voor optimaal werking in her lichaam. Zelfs blenden werd afgeraden omdat die warmte die vrijkomt tijdens het blenden, alle positieve eigenschappen ervan vernietigd.

  Graag lees ik uw mening hierover.

  Gr, F.
 • groothuizen :
  broccocress is nu te koop bij Albert Hein

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Sulfurofaan vertraagt stijging >> Uitleg van genezen patient >> Rauwe broccoli verdubbelt >> Sulphuraphane - Sulfurofaan >>