D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.
We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Ad van Amelsfoort, die ondanks een slechte prognose nu al vijf jaar leeft met Acute Myloïde Leukemie. Inclusief stamceltransplantatie zomer 2001. Ad houdt zelf een website bij van zijn ziekte en alles wat daarbij komt kijken, maar hier op deze pagina een soort van introductie wie Ad is met uiteraard onderaan een deeplink naar zijn eigen website met dagboekverslag.
 

16 augustus 2011: klik in de linkerkolom voor update van Ad zijn verhaal, waar het nu anno 2011 nog steeds goed mee gaat


Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Inleiding"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Inleiding >> AML - Acute Myeloide Leukemie: >> Leukemie - AML - Acute Myeloide >>