D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Dick die nu al bijna 10 jaar na de diagnose in 1993 een maligne melanoom met uitzaaiingen overleeft, met hulp van gezonde voeding, veel groente en fruit,  en extra voedingssupplementen. Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid voor het waarheidsgehalte van dit verhaal bij Dick voor dit schrijven en is onze disclaimer hier ook van toepassing, maar ik heb dit verhaal geschreven naar aanleiding van een bezoek aan Dick, heb medische rapportage gelezen en bekeken enz. en Dick heeft het hele verhaal gecorrigeerd en toestemming voor publicatie gegeven. Ik wil Dick hier op deze plaats dan ook hartelijk bedanken voor de moed zijn gevecht en zoektocht met anderen te willen delen en dit verhaal te publiceren. En ik hoop dat veel mensen hier wat aan hebben. Andere verhalen van mensen met bijzondere ervaringen en keuzes staan op pagina uw verhaal.
Eventuele reacties en vragen aan Dick kunnen via e-mail aan ons worden gestuurd en ik zal deze doorsturen naar Dick.  
Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina? >> Het verhaal van Dick, een >> November 2003: Dick stuurde >> Dick overleed 5 oktober 2004. >> Melanomen: ervaringsverhaal >>