D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van mw. J.  die nu al meer dan zeven jaar vecht met alle beschikbare middelen tegen haar uitgezaaide nierkanker (Grawitz) . Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid bij J.  voor het waarheidsgehalte van haar verhaal. Maar dit verhaal is aan de hand van persoonlijke ontmoetingen en interviews en inzage in medische rapportage  tot stand gekomen en is volledig de waarheid dat kan ik u verzekeren. Toch is onze disclaimer hier ook van toepassing. Ik wil nogmaals J. en haar man  hartelijk bedanken voor de moed hun gevecht en zoektocht naar de beste behandelingen met anderen te willen delen en dit verhaal te willen  publiceren. We zijn J. en haar man daarvoor heel erkentelijk en ik hoop dat veel mensen hier wat aan hebben. Andere verhalen van mensen met bijzondere ervaringen en keuzes staan op pagina uw verhaal.
Zie hieronder het verhaal van mw. J. 
Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> Het verhaal van mw. J. en >> Nierkanker: ervaringsverhaal >>