D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Cis, een vrouw die in 1993 geconfronteerd werd met dikke darmkanker, een jaar chemo kreeg maar daar niet zichtbaar en voelbaar van herstelde en ten einde raad stopte met de chemo. Cis vertelde me wel dat de chemo misschien toch ook wel zijn steentje heeft bijgedragen, maar ze voelde zich er zo beroerd onder dat ze niet meer wilde. Als laatste redmiddel begon ze met het Moermandieet met aanvullende vitamines via een orthomoleculaire arts en dingen te doen die ze altijd al wilde.  En een half jaar later was er al geen kanker meer te vinden. Cis is inmiddels 63 jaar. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over de informatie op deze pagina kunt u mailen naar ons. Vragen en opmerkingen zal ik doorsturen naar Cis. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht en deze pagina zien we als een welkome aanvulling op wat wij verder aan informatie hebben. Waarvoor onze dank aan Cis. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina met patientenverhalen?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina met patientenverhalen? >> Cis is nu meer dan 10 jaar >> Darmkanker: ervaringsverhaal >>