Rinus (55 jaar) leek te genezen van een uitgezaaide inoperabele endeldarmkanker (lever, lymfklieren en longen) door combinatie behandeling van hyperthermie en dendritische celtherapie en met een gezonde leefstijl en extra voedingsuppletie. De eerste maanden aanvullend op Irinitocan plus Avastin, maar al snel zonder chemo en Avastin.  Binnen 9 maanden werd Rinus toch operabel en augustus 2009 is Rinus eerst geopereerd aan restant van rectumtumor en eind oktober 2009 zijn de restanten van zijn levertumoren weggehaald door 60% van zijn lever weg te snijden. Door een recidief is Rinus uiteindelijk maart 2011 overleden.  

Update 28 januari 2010: Hier de video van Rinus en Els over hoe zij zijn omgegaan met Rinus zijn eerst inoperabele in lever, lymfklieren en longen uitgezaaide endeldarmkanker - rectumkanker. De uitgeschreven teksten uit de video en update van hoe het verder met Rinus gaat kunt u lezen onder ervaringsverhaal - darmkanker - Rinus. Een heel bijzonder verhaal. Bijzonder vooral door de manier van zoeken en keuzes maken en vooral ook de vasthoudendheid van Rinus en Els en het blijvende geloof ondanks soms tegenslagen om een inoperabele rectumkanker te kunnen overleven.

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es pt ru fr tr sa 

Zie hier de videofilm van ca. 15 minuten. Klik op tweede knopje rechts onderaan voor fullscreenbeeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com


Plaats een reactie ...

Reageer op "Endeldarmkanker: Rinus leek te genezen van een uitgezaaide inoperabele endeldarmkanker (lever, lymfklieren en longen) door combinatie behandeling van hyperthermie en dendritische celtherapie, maar overleed in 2011"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Endeldarmkanker: Rinus leek >> Rinus leek hersteld van longoperatie >> Rinus (55 jaar) lijkt alsnog >> Endeldarm kanker - rectum >>