Rinus (55 jaar) leek te genezen van een uitgezaaide inoperabele endeldarmkanker (lever, lymfklieren en longen) door combinatie behandeling van hyperthermie en dendritische celtherapie en met een gezonde leefstijl en extra voedingsuppletie. De eerste maanden aanvullend op Irinitocan plus Avastin, maar al snel zonder chemo en Avastin.  Binnen 9 maanden werd Rinus toch operabel en augustus 2009 is Rinus eerst geopereerd aan restant van rectumtumor en eind oktober 2009 zijn de restanten van zijn levertumoren weggehaald door 60% van zijn lever weg te snijden. Door een recidief is Rinus uiteindelijk maart 2011 overleden.  

Bekijk hier de video van Rinus en zijn vrouw Els .

Ervaringen van andere kankerpatienten met complementaire behandelingen en middelen scroll in linkerkolom voor andere ervaringsverhalen die min of meer alfabetisch gerangschikt staan op vorm van kanker. 
Video's van kankerpatienten met ervaringen met complementaire behandelingen waaronder ook de behandelingen welke Rinus heeft gehad zijn te bekijken onder de knop video op de startpagina

Lees vooraf onze disclaimer en opmerkingen en waarschuwing van onze kant bij keuze voor alternatieve en complementaire behandelingen en middelen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Endeldarm kanker - rectum kanker: Rinus Goeman."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Endeldarmkanker: Rinus leek >> Rinus leek hersteld van longoperatie >> Rinus (55 jaar) lijkt alsnog >>