8 juni 2013: Inge koos voor natuurlijke aanpak van haar eierstokkanker graad IV. Maar ik begrijp uit informatie van haar faceboek pagina en de faceboek pagina van haar man Marco  dat Inge op 7 januari 2013 overleden is. Een heel verdrietig verhaal dat in principe zo hoopvol begon. Inge heeft het zo lang volgehouden met goede kwaliteit van leven. Zie gerelateerde artikelen.

Inge is al een tijdje lid van onze lotgenotenmailgroep en vertelde ons dat zij binnen vier maanden haar tumormarkers behorend bij een uitgezaaide eierstokkanker had teruggekregen naar normale waarden. Niet met chemo maar met een keuze voor een natuurlijke en positieve aanpak met o.a. een drankje (Mangosteen) met een mix van antioxidanten enz. En nog belangrijker zij gaat misschien wel over een maand terug aan het werk na volledig te zijn opgegeven.

Inge heeft een website bijgehouden van haar ervaringen. Een kort verhaal in vogelvlucht en op haar website een veel uitgebreider verhaal.

Hier een samenvatting die ik heb gemaakt van haar korte verhaal, onderaan de link naar haar veel uitgebreidere verhaal. Zeer de moeite waard het te lezen denk ik:

Diagnose eierstokkanker in het 4e stadium
Begin maart 2009: Diagnose - Eierstokkanker in het 4e stadium met bloederig vocht ( 1,2 liter!) achter de rechter long vol kankercellen. De week ervoor zijn we op vakantie in Oostenrijk en ik ben kortademig.
Nooit eerder iets opgemerkt. Op 19 maart 2009 word ik geopereerd. Alles eruit: eierstokken, baarmoeder en nog wat meer waar kanker op geconstateerd is

De prognose.
Een jaar zonder chemo en twee jaar met chemo.
Ik besluit voorlopig mijn eigen pad en gevoel te volgen.
Ik weiger chemotherapie en versterk mijn lichaam.
Ik ben ervan overtuigd dat je verliest als je gaat twijfelen aan wat je doet.
Ik luister naar alle adviezen en voel en bepaal zelf wat goed voor mij is.
Ik ben er heilig van overtuigd dat ik, als ik mijn immuunsysteem versterk, de kanker kan overwinnen zonder chemotherapie.
Wekelijks laat ik de tumormarkers ( CA125) prikken
Ze dalen snel. Ik ben binnen de door mij gestelde termijn binnen de normaalwaarden!
Op 1 juni, 2 1/2 maand na operatie ben ik binnen de normaalwaarden
Ik vertrouw meer dan ooit op mijzelf.

Op haar website houd Inge een blog bij. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Inge weigert chemo en kiest voor natuurlijke aanpak voor haar eierstokkanker graad IV en krijgt haar tumorwaarden binnen normale grenzen en heeft uitstekende kwaliteit van leven met o.a. Mangosteensap en een positieve levenswijze."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Inge koos februari 2012 toch >> Inge weigert chemo en kiest >> Eierstokkanker: ervaringsverhaal >>