8 juni 2013: 

Inge koos voor natuurlijke aanpak van haar eierstokkanker graad IV. Maar ik begrijp uit informatie van haar faceboek pagina en de faceboek pagina van haar man Marco  dat Inge op 7 januari 2013 overleden is. Een heel verdrietig verhaal dat in principe zo hoopvol begon. Inge heeft het zo lang volgehouden met goede kwaliteit van leven. Zie gerelateerde artikelen.

5 april 2012: iemand had me er al op gewezen maar Inge heeft februari 2012 toch gedwongen moeten kiezen voor weer chemo omdat de markers weer opliepen nadat ze al vorig jaar ook chemo had gekregen wegens een tumor op de breuklijn van een operatie litteken bij haar maag - darm.

Citaat van haar weblog

Dinsdag voelde ik me doodziek, maar in de loop van de dag kwam ik er achter dat ik waarschijnlijk een virusje had, en dat blijkt rond te gaan. Neemt niet weg dat de tumormarkers weer op het niveau van augustus zijn, en dat ik niet kan ontkennen dat ik weer klachten heb. Je kunt ze heel makkelijk weg relativeren, tenminste ik ben daar een kei in. En zeg nou zelf, m’n haren zitten er net weer op en dan weer er af?

Daar word je op z’n minst moedeloos van. Maar goed, de scan is niet goed en vanaf morgen start ik weer met chemotherapie. Zo snel mogelijk alles weer aanpakken

Maar omdat, zoals Inge dat op haar blog verwoord, de bijwerkingen zo ontzettend heftig waren heeft ze 14 maart 2012 weer besloten om daarmee te stoppen. Wel blijft ze onder controle van haar oncoloog.

Citaat van haar weblog

Hoewel deze twee chemo’s heel erg effectief geweest zijn, ik kan weer gewoon naar het toilet en de tumor in de breuk in de maagstreek is heel duidelijk verkleind, heb ik besloten er mee te stoppen. Tumormarkers zijn 115, dus flink gezakt.
Ik denk dat ik niet kinderachtig ben, maar deze allergische reactie was voor mij, en mijn man en kinderen een traumatische ervaring. Ik zeg niet nooit meer, want als je darmen en blaas dichtgedrukt worden ga je heel snel dood, dus wat kies je dan… Deze gedachten parkeer ik ver weg, want gedachten zijn krachten

De laatste weken gaat het weer goed met Inge en bruist ze van energie.

>>>>>Lees verder op Inge haar weblog


Plaats een reactie ...

Reageer op "Inge koos februari 2012 toch voor chemo door stijgende tumormarkers maar blijft aanvullend ondersteunen met niet toxische middelen en wil nu april 2012 geen chemo meer"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Inge koos februari 2012 toch >> Inge weigert chemo en kiest >> Eierstokkanker: ervaringsverhaal >>