Lymfeklierkanker - reguliere ontwikkelingen

Onder regulier actueel vermelden we resultaten van onderzoeken en studies over actuele ontwikkelingen van chemo's, radiotherapie, chirurgie, aromataseremmers, monoklonale middelen, angiogeneseremmers, vaccins en andere reguliere behandelingen van kanker. Sommige met aanvullend commentaar, andere zoals we die op internet vonden. Studies en publicaties die allemaal met lymfeklierkanker hebben te maken.

Meer over lymfeklierkanker vindt u onder kankersoorten - lymfeklierkanker en onder complementair en dan onder lymfeklierkanker in alfabetische lijst.

Ervaringen van kankerpatienten, met ook andere vormen van kanker, met complementaire aanpak zijn te vinden onder ervaringsverhalen en er zijn ook een aantal video's te bekijken van kankerpatiënten

Plaats een reactie ...

Reageer op "Reguliere oncologie: Lymfklierkanker: een overzicht van belangrijke studies en recente ontwikkelingen in de reguliere zorg"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Algemeen: kans op het krijgen >> Aanbevolen abstracten van >> Pirtobrutinib (LOXO-305) krijgt >> PI3K-remmer copanlisib gecombineerd >> resiquimod gel laat tumoren >> Belangrijke abstracten van >> Radiotherapie - bestraling >> Chemo en effecten bij lymfklierkanker: >> Immuuntherapie bij lymfklierkanker: >> PDT - fotodynamische therapie >>