Hier enkele artikelen maar onder kankersoorten - mond- en keelkanker  staat nog veel meer informatie over mond- en keel kanker (hoofd- en halstumoren waaronder ook tongkanker) , zowel regulier, als complementair - niet toxisch, als ook ervaringsverhalen van patienten met mond- en keelkanker, enz.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Plaats een reactie ...

Reageer op "Regulier - Mond- en keelkanker: een overzicht van recente ontwikkelingen en belangrijke studieresultaten bij hoofd- en halstumoren binnen de reguliere oncologie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

ESMO 2023: aanbevolen abstracten >> ASCO 2022: aanbevolen abstracten >> Xevinapant naast chemo en >> Bestraling van tumoren in >> Chemo: combinatie aanpak van >> Epo gerelateerde middelen >> HPV virus nu al voor 30 procent >> Hyperthermie naast bestraling >> Immuuntherapie bij mond- en >> PDT - Photo Dynamische Therapie >>