2 januari 2020: Afgelopen weekend belde Wim mij om te horen hoe het met mij gaat nu. Ook hij worstelt met wat gezondheidsklachten maar die hebben niets te maken met zijn primaire leverkanker en longuitzaaiingen. Daarvan is hij nog steeds genezen. Mooi om te horen dat het met Wim dus wat dat betreft goed gaat. Wim vertelde ook dat hij nog steeds contact heeft met zijn oncoloog en dr. Casper van Eyck die zijn genezing nog steeds opmerkelijk vinden. Zie ook zijn video 

14 januari 2014: Wim belde mij vorige week en hij vertelde dat het nog steeds goed met hem gaat. Ook nieuw onderzoek laat geen verontrustende dingen zien die zouden wijzen op een recidief. Heel mooi dus.

Mijn mening over Robert Gorter kunt u lezen onder: mijn ervaringen met Robert Gorter en het Medisch Centrum Keulen. Een waarschuwing.

19 november 2010: Wim stuurde via dr. Gorter ons de uitslag van de nieuwe scan van 5 november 2011. Wederom blijkt dat Wim nog steeds klinisch kankervrij is. Geen aanwijzingen op een recidief enz. Wim had wel wat klachten over buikpijn enz. afgelopen half jaar maar een scan wijst dus uit dat deze klachten niets te maken hebben met zijn voormalige leverkanker en longtumoren. Wim hoeft pas weer over een jaar terug te komen. Zie hier de  video van Wim Kloosterboer.

15 oktober 2009: Wim belde mij net om te zeggen dat de uitslag van de nieuwe scan weer uitstekend was. Hij hoeft pas over een jaar terug te komen. De arts in het Erasmus Medisch Centrum was echt enthousiast en benadrukte nogmaals dat alle credits voor Wim zijn genezing moeten gaan naar dr Gorter zijn aanpak.

21 februari 2009: Zie hier de  video van Wim Kloosterboer.

Wim stuurde ons de uitslag van de scan die 2 februari  2009 werd gemaakt in het Erasmus Medisch Centrum: Wim blijkt nog steeds 100% klinisch kankervrij te zijn. De behandelingen met hyperthermie en dendritische celtherapie bij dr. Robert Gorter hebben dus goed gewerkt en Wim zijn leven gered.

Radioloog schrijft in scanrapport het volgende:

Suboptimale opnames gezien geen arteriele scan is gebeurd omwille van  onduidelijke redenen. Best te herhalen met arteriele scan.

Geen argumenten voor longmetastase.  Status na meerdere resecties in de longen na cicatriciele veranderingen. Onveranderd in vergelijking met 07-03-2008. Geen mediastinale, axillaire of hilaire lymfadenopathie.

CT-abdomen: voor zover beoordeelbaar geen lever HCC lokalisaties. Geen andere afwijkingen in de bovenbuik gevisualiseerd.

Drs.......Radioloog


Plaats een reactie ...

Reageer op "Nieuwe scan bevestigt dat Wim Kloosterboer nog steeds 100% klinisch kankervrij is van voormalig in de longen uitgezaaide leverkanker."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Wim Kloosterboer overleeft >> Nieuwe scan bevestigt dat >> Leverkanker (HCC): ervaringsverhaal >>