2 januari 2020: Afgelopen weekend belde Wim mij om te horen hoe het met mij gaat nu. Ook hij worstelt met wat gezondheidsklachten maar die hebben niets te maken met zijn primaire leverkanker en longuitzaaiingen. Daarvan is hij nog steeds genezen. Mooi om te horen dat het met Wim dus wat dat betreft goed gaat. Wim vertelde ook dat hij nog steeds contact heeft met zijn oncoloog en dr. Casper van Eyck die zijn genezing nog steeds opmerkelijk vinden. Zie ook zijn video 

10 oktober 2016: Afgelopen weken met Wim telefonisch gesproken. Het gaat nog steeds uitstekend met Wim, geen enkel teken van een recidief en hij belde mij om te vragen waar een buurman van hem terecht zou kunnen voor dendritische celtherapie met het Newcastle Disease virus.Daarna contact gehad met de buruman en hem o.a. deze link gegeven: 

https://kanker-actueel.nl/NL/waar-in-europa-wordt-nog-meer-dendritische-celtherapie-gegeven.html

Prachtig om te horen dat Wim nog steeds kankervrij is en dat dankzij immuuntherapie met dendritische celtherapie samen met het NDV virus.. Zie zijn video hieronder

14 januari 2014: Wim belde mij vorige week en hij vertelde dat het nog steeds goed met hem gaat. Ook nieuw onderzoek laat geen verontrustende dingen zien die zouden wijzen op een recidief. Heel mooi dus.

Mijn mening over Robert Gorter kunt u lezen onder: mijn ervaringen met Robert Gorter en het Medisch Centrum Keulen. Een waarschuwing.

16 april 2012: Voor de volledig uitgeschreven teksten en update van Wim zijn situatie ga naar ervaringsverhaal - HCC - Leverkanker - Wim Kloosterboer.
 
Bij Wim Kloosterboer werd in 2004 een primaire leverkanker met uitzaaiingen in de longen (HCC = hepatocellulair carcinoom lever) geconstateerd. Wim koos uiteindelijk voor een behandeling met dendritische celtherapie in combinatie met vooraf Newcastle disease-virus en vervolgens totaal en lokale hyperthermie lichaamshyperthermie bij Prof. Dr. Robert Gorter in het Medisch Centrum Keulen
 
Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es ru pt sa fr tr 
Hier is de video van Wim van ongeveer 18 minuten waarin hij en zijn vrouw praten over hun ervaringen van de afgelopen vier jaar. Klik op de tweede knop rechtsonderaan voor volledig beeld:


you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com
Plaats een reactie ...

Reageer op "Video-film (Nederlands): Wim Kloosterboer overleeft in de longen uitgezaaide primaire leverkanker (Graat IV) (HCC - hepatocellulair carcinoom lever) door combinatiebehandeling van hyperthermie en dendritische celtherapie."


Gerelateerde artikelen