2 maart 2014: afgelopen dagen op seminar over personalised medicin in Brussel een man ontmoet die nu al vanaf 2011 een inoperabele hersentumor onder controle houdt of wellicht weg heeft gekregen met Temodal en immuuntherapie ernaast. Hij vertelde mij dat 3 jaar geleden een hersentumor, glioblastoma multiforme voor 80% werd weggehaald, maar 20% bleef zitten. Op dit moment is hij al 31 maanden klinisch kankervrij want er is geen tumor meer te zien en ook andere markers wijzen geen onregelmatigheden meer aan. En deze aanpak krijgt hij gewoon in een academisch ziekenhuis. U hoeft dus niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

16 april 2012: Zover wij weten gaat het nog steeds goed met Teun. Afgelopen jaar was hij diverse malen in de publiciteit en we zagen steeds een opgewekte Teun. Zie verder actuele situatie en achtergrond van Teun onder ervaringsverhalen hersentumoren Teun van Vliet

Teun van Vliet , oud wereldkampioen wielrennen en gele truidrager in de Tour de France werd in 2001 geopereerd aan een hersentumor, een Glioblastoom multiforme graad IV In 2006 kreeg hij een recidief en was zijn Glioblastoom inoperabel en inmiddels graad IV. Teun werd nog wel bestraald maar verloor daarbij volledig zijn spraak en coordinatievermogen. Ten einde raad probeerde Teun een behandeling met hyperthermie en dendritische celtherapie bij dr. Robert Gorter in het Medisch centrum Keulen. Nu januari 2012 is Teun vijf jaar verder, hij spreekt weer voor ca. 80% en zijn coordinatievermogen herstelde bijna volledig. En hij is inmiddels drie jaar klinisch kankervrij. Het lijkt dat Teun zijn inoperabele hersentumor Glioblastoom Multiforme graad IV tegen alle verwachtingen in gaat overwinnen.

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es pt sa 

Hier is zijn verhaal op video, klik met de rechtermuisknop te klikken tweede van rechts tot full screen video:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.comPlaats een reactie ...

2 Reacties op "Videofilm (Nederlands): Teun van Vliet overwint een inoperabel recidief Glioblastoom Multiforme (Graad IV) met hyperthermie en dendritische celtherapie. Hij is nu 5 jaar klinisch kankervrij."

 • fam. Hoes :
  Beste mensen,
  Mijn vader heeft sinds Glioblastoom graad
  4 en krijgt momenteel chemie en bestraling
  In het avl in amsterdam.
  Kunt u mij de gegevens geven van het z huis in keulen?
  Mssn kunnen ze iets betekenen voor ons.
  Vrgr fam Hoes.
  • Kees :
   Voor hersentumoren is op heel veel andere plaatsen inmiddels immuuntherapeutische aanpak zoals Teun heeft gehad beschikbaar. Kijk maar onder kankersoorten-hersentumoren: http://www.kanker-actueel.nl/NL/hersentumoren.html Of vraag het rapport hersentumoren aan waarin veel nieuwe ontwikkelingen steeds worden opgenomen. Of stuur me een mailtje via redactie@kanker-actueel.nl met uw vragen.

   Kees braam
   webmaster

Gerelateerde artikelen