2 maart 2014: afgelopen dagen op seminar over personalised medicin in Brussel een man ontmoet die nu al vanaf 2011 een inoperabele hersentumor onder controle houdt of wellicht weg heeft gekregen met Temodal en immuuntherapie ernaast. Hij vertelde mij dat 3 jaar geleden een hersentumor, glioblastoma multiforme voor 80% werd weggehaald, maar 20% bleef zitten. Op dit moment is hij al 31 maanden klinisch kankervrij want er is geen tumor meer te zien en ook andere markers wijzen geen onregelmatigheden meer aan. En deze aanpak krijgt hij gewoon in een academisch ziekenhuis. U hoeft dus niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

14 december 2010: Meneer R. zijn vrouw liet ons weten dat R. afgelopen week is overleden. De behandelingen in Brussel/Leuven zijn niet aangeslagen helaas.

Voor actuele informatie en achtergronden van meneer R. zie ervaringsverhalen hersentumoren Meneer R. Voor de video scroll naar onderen. Meneer R.  werd in 2005 geopereerd middels een zogenaamde "wakkere operatie" aan een hersentumor een anaplastisch oligodendroglioom graad IV.  Er bleef echter nog tumorweefsel zitten, niet alles kon worden weggehaald en ondanks de bestraling en de chemo, themodal  groeide het resttumorweefsel snel door. De reguliere oncologie kon eind 2005 niets meer voor meneer R. doen. Eind 2005 ging hij naar het medisch centrum in Keulen , naar dr. Robert Gorter voor een behandeling met hyperthermie en dendritische celtherapie . Meneer R. veranderde ook zijn leefstijl en voedingspatroon en volgde het Houtsmullerdieet plus zuurstofverrijkt water plus enkele voedingsupplementen. Meneer R. bleek drie jaar klinisch kankervrij te blijven maar een scan in augustus 2009 wees uit dat er een recidief was ontstaan of nooit echt weggeweest. In september 2009  is meneer R. weer opnieuw geopereerd en opnieuw onder behandeling, maar nu in Leuven.

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es pt 

Hier meneer R. zijn verhaal van december 2008 , ongeveer 15 minuten, op video, klik met de rechtermuisknop te klikken tweede van rechts tot full screen video:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

 

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Video-film (Nederlands): Meneer R. kwam in een totale remissie na een gedeeltelijke operatie van zijn hersentumor, een anaplastisch oligodendroglioom met hyperthermie en dendritische celtherapie en het Houtsmullerdieet. R. overleed december 2010."


Gerelateerde artikelen