1 december 2017: van Wilma, een vriendin van Lien kreeg ik vandaag het trieste bericht dat Lien 13 november 2017 is overleden aan de gevolgen van progrssie van haar ziekte. Dit bericht overdonderde mij een beetje want vorig jaar hebben we nog uitgebreid met elkaar berichten via Whatsapp uitgewisseld en toen vertelde Lien mij dat ze haar boek af had en een uitgever zocht. Ik heb nog aangeboden haar te helpen met het zoeken daarvan. Maar helaas is dit dus te laat en is die vreselijke ziekte kanker ook Lien teveel geworden. Ik moet zeggen dat ik me heel verdrieitg voel dit hier te moeten schrijven. Lien en Fred haar man waren altijd zo optimistisch en positief ingesteld. Helaas ook dat heeft niet mogen baten dus.

Update 14 augustus 2016: Hieronder het verhaal van Lien op video, haar geschreven ervaringsverhaal staat hier

Mocht u zelf uw verhaal op kanker-actueel willen plaatsen neem dan contact op met Kees Braam via redactie@kanker-actueel.nl

Mocht u kanker-actueel de moeite waard vinden en ons willen ondersteunen om kanker-actueel online te houden dan kunt u ons machtigen voor een periodieke donatie via donaties: https://kanker-actueel.nl/NL/donaties.html of doneer al of niet anoniem op - rekeningnummer NL79 RABO 0372931138 t.n.v. Stichting Gezondheid Actueel in Amersfoort. Onze IBANcode is NL79 RABO 0372 9311 38   
Elk bedrag is welkom. En we zijn een ANBI instelling dus uw donatie of gift is in principe aftrekbaar voor de belasting.

En als donateur kunt u ook korting krijgen bij verschillende bedrijven: 

https://kanker-actueel.nl/NL/voordelen-van-ops-lidmaatschap-op-een-rijtje-gezet-inclusief-hoe-het-kookboek-en-de-recepten-op-basis-van-uitgangspunten-van-houtsmullerdieet-te-downloaden-enof-in-te-zien.html

14 augustus 2016: Afgelopen weken heb ik weer contact gehad met Lien en ook nu vertelde ze mij dat het goed met haar gaat. Wel gebruikt ze toch weer hormoonremmers maar daar heeft ze weinig last van. En Lien blijft trouw aan haar gezonde leefrwijze en voedingspatroon volgens de richtlijnen van globaal het Houtsmullerdieet. Het boek dat ze bezig was te schrijven is inmiddels af, maar ze heeft er nog geen uitgever voor gevonden vertelde ze mij. Maar daar heeft ze tot nu toe ook niet heel hard naar gezocht. Mooi dat het goed blijft gaan met Lien en ik ben blij dat ik via facebook weer in contact met haar kwam.

16 april 2012:  het gaat nog steeds goed met Lien zover wij weten. Zie verder ook haar ervaringsverhaal onder uw verhaal - Lien
 
Videolink zie onderaan dit bericht
 
20 juli 2010: Lien komt binnen 9 maanden in een totale remissie van een in januari 2009 vastgestelde en in de lever uitgezaaide borstkanker  met een bewuste keuze voor een behandeling met dendritische celtherapie in combinatie met totale lichaamshyperthermie en lokale hyperthermie   in het Medisch Centrum Keulen  en eeen gezonde leefwijze met vooral gezonde voeding als aanvulling op een hormoonbehandeling met femara.
 Zie voor volledige tekst van de video en verdere achtergronden van haar ziekte onder uw verhaal - Lien
 
Zie hier de videofilm van ca. 15 minuten waarin Lien en haar man openhartig vertellen over hun keuzes voor dendritische celtherapie en hyperthermie als aanvulling op Femara nadat Nederlandse artsen haar hadden verteld dat ze alleen palliatief nog iets voor Lien konden doen. 
  
Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es it sa fr tr pt ru 
 
Klik op de tweede knop aan de onderkant rechts voor volledige beeld:


you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm (Nederlands): Lien komt binnen 9 maanden in een totale remissie van in de lever uitgezaaide hormoongevoelige borstkanker door een aanpak met dendritische celtherapie en hyperthermie en Houtsmullerdieet."


Gerelateerde artikelen