U hoeft niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

11 april 2011: Afgelopen weekend kreeg ik een e-mail van Els, Rinus zijn vrouw. Rinus blijkt 14 maart jl. te zijn overleden. Na Rinus zijn operaties vorig jaar aan lever en longen zijn er steeds wel complicaties geweest en deze werden Rinus fataal vertelde Els mij. Zie verder onder ervaringsverhaal Rinus een update van zijn verhaal.

6 juni 2010: Ik sprak Rinus nog afgelopen week en het gaat heel goed met hem vertelde hij. Hij lijkt volledig hersteld van de operaties enz.

Hier de video van Rinus en Els over hoe zij zijn omgegaan met Rinus zijn eerst inoperabele in lever, lymfklieren en longen uitgezaaide endeldarmkanker - rectumkanker. Een heel bijzonder verhaal. Bijzonder vooral door de manier van zoeken en keuzes maken en vooral ook de vasthoudendheid van Rinus en Els en het blijvende geloof ondanks soms tegenslagen om een inoperabele rectumkanker te kunnen overleven. Volledig uitgeschreven teksten en verdere achtergrond informatie staat onder ervaringsverhaal Rinus

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es pt ru fr tr sa 

Zie hier de videofilm van ca. 15 minuten. Klik op tweede knopje rechts onderaan voor fullscreenbeeld:


you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.comPlaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm (Nederlands) Rinus leek te genezen van een inoperabele endeldarmkanker door combinatiebehandeling van hyperthermie en dendritische celtherapie plus gezonde leefwijze. Rinus werd alsnog enkele keren geopereerd maar overleed maart 2011"


Gerelateerde artikelen