25 juni 2020: Mooi om te lezen dat Eef, al lang geleden gediagnosteerd met een melanoom vorig jaar nog een interview heeft gegeven aan de Moermanvereniging. Ik ben zelf het contact met haar verloren maar in een videogesprek laat ze weten dat het best goed gaat met haar. Doet me echt goed.:>>>>>>lees verder

6 november 2016: Eef stuurde mij enkele weken geleden een e-mail. Ik was blij verrast te horen dat zij nog steeds in leven was. Eef vertelde mij dat ze weliswaar wat problemen heeft, maar ze wordt ook ouder natuurlijk en dat ze toch wel op zoek is naar een nieuwe behandeling. Maar ze woont nog steeds zelfstandig en voelt zich wel redelijk tot goed. Toch mooi nieuws vind ik.

21 september 2011: mevrouw van Deelen is inmiddels geopereerd aan een ontstaan recidief. Ze is daarvan goed hersteld. zie hier updates van haar verhaal en letterlijk uitgeschreven teksten van de video)

Mevrouw van Deelen (zie hier updates van haar verhaal en letterlijk uitgeschreven teksten van de video)  is al ruim 3  jaar vrij van recidieven van melanomen, een onderhuidse vorm van huidkanker  met dendritische celtherapie in combinatie met lokale hyperthermie en het Houtsmullerdieet .

Mevrouw van Deelen is naast de reguliere behandelingen in het Anthonie van Leeuwenhoek Amsterdam vanaf 2005 behandeld in het Medisch Centrum Keulen  Mevrouw van Deelen en  haar vriendin die haar altijd heeft geholpen en ondersteund vanaf de eerste operatie in 1996 vertellen hun ontroerende verhaal in videofilm van ongeveer 16 minuten.

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es pt tr ru fr 

Klik op de tweede knop rechtsonderaan voor volledig beeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm (Nederlands): Mevr. van Deelen was met dendritische celtherapie en hyperthermie plus Houtsmullerdieet drie jaar volledig vrij van nieuwe recidieven van melanoom stadium IV. Toch is recidief ontstaan en ze is daaraan succesvol geopereerd"


Gerelateerde artikelen