U hoeft niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

Vandaag 28 april 2013 kreeg ik de overlijdenskaart van Iedje:

Voorzichtig heb ik de vogel gevangen
ik laat hem vliegen
hij geeft mij vleugels

Iedje is thuis en iedereen die dit wilt kan daar afscheid van haar nemen. (Adres op te vragen bij Kees: redactie@kanker-actueel.nl )

Iedje wordt 3 mei 2013 vanuit huis door haar moeder en haar zus en zwager weggebracht naar het crematorium, waarna anderen daarvoor en daarna nog gelegenheid hebben herinneringen aan Iedje te delen met de familie.

25 april 2013:

Iedje is vanmorgen ingeslapen. Ik zou heel veel kunnen vertellen want de laatste maanden hebben we heel intensief contact met elkaar gehad, maar ik wil alleen maar zeggen: 

je bent een ongelooflijk goed voorbeeld geweest voor iedereen hoe je ook met die vreselijke ziekte kanker kan leven met steeds de keuze voor het beste uit die twee werelden van regulier en niet-toxisch, zonder dat het de levenskwaliteit teveel heeft aangetast. 

dag lieve lieve vriendin, rust zacht 

 
De volledige teksten uit de video, actuele situatie en achtergrond van haar ervaringen staan onder ervaringsverhaal borstkanker Iedje Abbenhuis.
 
Belangrijkste behandelingen waren afgelopen jaren dendritische celtherapie in combinatie met totale lichaamshyperthermie en lokale hyperthermie  in het Medisch Centrum Keulen .   
Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes. alleen van Nederlands, klik hieronder, is op dit moment de update online, andere talen zijn nog oude video. Update komt na de Kerst: nl 

Zie hier de videofilm van ca. 25 minuten waarin Iedje vertelt over haar ervaringen van de afgelopen 14 jaar en waarom zij bewust kiest voor een niet toxische aanpak van haar uitgezaaide borstkanker.

Klik op de tweede knop aan de onderkant recht voor volledige beeld:


you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.comPlaats een reactie ...

Reageer op "Video-film (Nederlands): Iedje overleefde 14 jaar uitgezaaide borstkanker met een bewuste keuze voor een niet toxische aanpak aanvuillend op een reguliere behandeling met o.a. acupunctuur, hyperthermie en dendritische celtherapie."


Gerelateerde artikelen