2 maart 2014: afgelopen dagen op seminar over personalised medicin in Brussel een man ontmoet die nu al vanaf 2011 een inoperabele hersentumor onder controle houdt of wellicht weg heeft gekregen met Temodal en immuuntherapie ernaast. Hij vertelde mij dat 3 jaar geleden een hersentumor, glioblastoma multiforme voor 80% werd weggehaald, maar 20% bleef zitten. Op dit moment is hij al 31 maanden klinisch kankervrij want er is geen tumor meer te zien en ook andere markers wijzen geen onregelmatigheden meer aan. En deze aanpak krijgt hij gewoon in een academisch ziekenhuis. U hoeft dus niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

16 april 2012: : Voor video scroll naar onderen. Voor actuele situatie en achtergrond van mevr. Hoeve zie ervaringsverhaal borstkanker Mevr. Hoeve.
Mevrouw Hoeve (69 jaar)  overleeft  een in 2003 vastgestelde en in een lymfeklier uitgezaaide borstkanker en in 2006 een in ernstige mate optredend recidief, inmiddels graad IV met uitzaaiingen in de botten door zo goed als het hele lichaam  met een bewuste keuze voor een behandeling met dendritische celtherapie in combinatie met lokale en totale hyperthermie lichaamshyperthermie en injecties van Zometa (en ga naar Zometa in alfabetische lijst) door prof. Robert Gorter in het Medisch Centrum Keulen in aanvulling op hormoontherapie met Femara. Deze aanpak heeft mevrouw Hoeve erg goed gedaan en doet ze weer bijna alles van wat ze voor haar ziekte kon. Toch is de borstkanker nog niet helemaal weg en had ze in 2009 een behoorlijke dip maar een hernieuwde aantal sessies met hyperthermie en wat veranderingen in de voedingssuppletie hebben haar heel goed gedaan. Mevrouw en meneer Hoeve vertelden aan ons hun ervaringen met de behandelingen voor de camera.

Zie hier de videofilm van ca. 10 minuten waarom zij bewust kozen voor een aanpak  van in de bottten uitgezaaide borstkanker (graad IV) met dendritische celtherapie en hyperthermie als aanvulling op femara. 

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es sa pt 

Klik op de tweede knop rechts onderaan voor volledige beeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm (Nederlands): Mevrouw Hoeve herstelt wonderbaarlijk goed van in de botten uitgezaaide borstkanker (graad IV) met dendritische celtherapie en hyperthermie en femara plus Zometa. Bekijk hier haar ontroerende ervaringsverhaal."


Gerelateerde artikelen