18 februari 2017

- Persbericht –

Rijssen, 7 februari 2017

Nijhof-Wassink Groep omarmt de stichting Kanker Actueel  tijdens haar jubileumjaar en doneert € 13.750,-

Op 28 december jl. vierde de Nijhof-Wassink Groep haar jubileum. Het transportbedrijf Nijhof-Wassink en Volvo en Renault truck dealerbedrijf, Nijwa, bestaan in 2017 50 jaar

Kanker Actueel cheque overhandiging Nijhof-Wassink Groep

Foto: Joge Nijhof-Wassink, Kees braam, Eddy Meerens, Freddy Nijhof

De gasten van het feest hebben in grote getale gehoor gegeven aan de wens van Nijhof-Wassink Groep om in plaats van een geschenk te geven, geld te doneren voor een aantal goede doelen. Zo ook de Stichting Kanker Actueel.

Op dinsdag 7 februari overhandigden Jogé Nijhof en Freddy Nijhof (commissarissen Nijhof-Wassink Groep) het bedrag middels een cheque aan Kees Braam en Eddy Meerens Stichting Kanker Actueel .

Kees was blij verrast: “Joge had ons al eerder verteld dat wij een van de goede doelen waren, maar dat er zo'n hoog bedrag opgehaald zou worden hadden we niet durven dromen. Freddie en Joge ken ik al vele vele jaren. En dat Nijhof-Wassink dit voor ons heeft willen doen is echt heel bijzonder.” Ook omdat zij hun eigen stichting kanker over@lever - tipsbijkanker.nl hebben en dan toch ons uitkiezen voor hun acties. Heel veel dank. 

Jogé Nijhof, “Nijwa en Nijhof-Wassink vinden maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer belangrijk. De stichting Kanker Actueel doet goed en belangrijk werk. Deze initiatieven vinden wij belangrijk en verdienen goede aandacht en ondersteuning. De donaties van onze relaties is een hartverwarmend succes geworden. Hiervoor willen wij onze relaties bedanken en hopen wij de stichting Kanker Actueel verder te kunnen helpen met haar initiatieven”.

Einde persbericht

Ik wil daar nig dit aan toevoegen: Wie naar de website gaat van de Nijhof-Wassinkgroep leest ook dit bericht en wij denken dat zij dit ten voille verdienen:

Minister Kamp start jubileumjaar Nijhof-Wassink en Nijwa met uitreiken koninklijke onderscheiding

2017 wordt een bijzonder jaar voor Nijhof-Wassink Groep. De zusterbedrijven Nijhof-Wassink en Nijwa zijn dan 50 jaar onderweg!

Op 1 januari 1967 trokken Evert Wassink en Herman Nijhof, beiden zelfstandig transportondernemers, de stoute schoenen aan door hun krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam Nijhof-Wassink en kort daarop volgde Nijwa Groep als dealerbedrijf van Volvo Trucks.

Vandaag de dag heeft Nijhof-Wassink Groep 19 vestigingen in 5 Europese landen en werken er ruim 1.100 medewerkers. Een prachtig familiebedrijf met de tweede en derde generatie werkzaam in het bedrijf.

Op 28 december 2016 werd het 50 jarig jubileum samen met ruim 1.000 klanten en andere relaties gevierd. Onder aanvoering van de ‘tijdelijke logistieke manager’ Anita Witzier werd de avond feestelijke ingeluid met onder andere de President van Volvo Trucks Claes Nilsson en burgemeester van Rijssen-Holten, Arco Hofland als sprekers. Daarnaast had de aanwezige minister Henk Kamp een speciale verrassing voor de aanwezigen. Directielid Albert Hendrikse kreeg vanwege zijn grote waarde voor de mobiliteitsbranche en samenleving uit handen van de minister van Economische zaken de koninklijke onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Nijhof-Wassink Groep omarmt goede doelen tijdens haar jubileumjaar en haalt groot bedrag op voor kanker-actueel"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Koop de kalender van Stichting@Overleven >> ALFytal, leverancier van modulen >> De Roode Roos, detailhandel >> Hadek de specialist op het >> Natuurlijk in Evenwicht >> Health Benefits - Medivere >> Interflon maakt smeermiddelen >> Marcel Veltman doneert zijn >> MDXHealth ontwikkelde een >> Medpro Holland Natuurlijk >>