Pieter Pekelharing de oprichter van het bedrijf Winclove probiotics heeft aan de wieg gestaan van Stichting Gezondheid Actueel en is ons altijd blijven steunen zowel inhoudelijk als financieel. Inmiddels is hij teruggetreden als directeur en hebben zijn kinderen het overgenomen maar ook zij dragen kanker-actueel en onze stichting een goed hart toe.

Winclove probiotics produceert voor consumenten ecologic nldat u bij of door uw behandelend arts of zorgverlener kunt laten bestellen. Op kanker-actueel staan een aantal artikelen over de waarde van probiotica en synbiotica.

Op de website van Winclove Probiotics staat deze introductie:

Het Amsterdamse familiebedrijf Winclove Probiotics ontwikkelt en produceert al meer dan 20 jaar multispecies probiotica met daarin verschillende (multi) bacteriesoorten (species).

Sinds 2013 zijn onze producten ook in Nederland beschikbaar als:ecologic nl

Bij de ontwikkeling van Ecologic® wordt de stamcombinatie aangepast aan de behoeften en wensen van onze doelgroepen. Ecologic® is een geavanceerd voedingssupplement dat bestaat uit gevriesdroogde bacteriën in poedervorm. Daarnaast wordt bij elke Ecologic® de innovatieve ProbioAct technologie van Winclove toegepast. Hierdoor overleven de bacteriën de zure maag in grote getale en zijn onze producten jaren houdbaar. Ecologic® is hiermee een zeer geavanceerd en hoogwaardig voedingssupplement.

Barrier 
Click here to contact us about Ecologic® Barrier


Plaats een reactie ...

Reageer op "Winclove Probiotics"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Koop de kalender van Stichting@Overleven >> ALFytal, leverancier van modulen >> De Roode Roos, detailhandel >> Hadek de specialist op het >> Natuurlijk in Evenwicht >> Health Benefits - Medivere >> Interflon maakt smeermiddelen >> Marcel Veltman doneert zijn >> MDXHealth ontwikkelde een >> Medpro Holland Natuurlijk >>