30 juni 2005: Monique stuurde ons een e-mail waaruit blijkt dat bij haar vader Mart toch weer signalen zijn dat zijn kanker in de lever niet helmaal weg is zoals gehoopt op 5 maart jl. Mart is inmiddels bij dr. Vogl begonnen aan nieuwe reeks van TACE - Trans Arteriële Chemo Embolisaties en met succes en zonder noemenswaardige bijwerkingen liet Monique ons ook weten.

Update 30-6-05

Helaas zijn er bij ons pap na die 3 maanden toch weer 6 nieuwe metastasen gaan groeien in zijn lever. Piepklein zijn ze nog, maar goed ze zitten er wel. Ze zijn een paar mm. Afgelopen vrijdag had hij zijn 2e TACE behandeling alweer en a.s. 15-7 zijn 3e. Daarna hopelijk weer rust.
,br> Weet je wat het is...........spoortjes hebben geen bloedvaatjes en die worden dus ook niet meegenomen bij de TACE behandeling. Hoeveel er die nog zitten dat weer niemand helaas. Het kan zomaar ineens stoppen, maar ook eindeloos doorgaan. Dat is het vervelende.

Maar goed, dichter dan dit kun je er niet op zitten. En gelijk een behandeling die in ieder geval meer doet dan alleen systemische chemo.

Ondertussen probeer ik van alles te lezen over behandelingen die je eventueel kunt doen om die recidieven te voorkomen. Het valt niet zo mee om daar iets uit te pikken en te zeggen van ja dat is het.

Wij zijn erg blij dat we in behandeling zijn bij prof Vogl en hopen maar op het beste.

Groetjes, Monique


Plaats een reactie ...

Reageer op "Update per 30 juni 2005: Mart krijgt nieuwe TACE behandelingen omdat er toch weer recidief signalen optreden"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> Mart overleeft met steun en >> Update per 5 maart 2005: Mart >> Update per 30 juni 2005: Mart >> Update per 1 november 2005: >> 23 februari 2006: Mart is >> Darmkanker: ervaringsverhaal >>