25 februari 2006:

Van Monique, kregen we onderstaand mailtje. Een heel verdrietig bericht. Na de goede berichten in november kreeg Mart midden janauri weer wat klachten. Een scan toonde ook weer tumoractiviteit met name in de galwegen en in de lever en in de weken daarna is de kanker razendsnel verspreid en gegroeid vertelde Monique. Dr. Vogl kon niet meer zoveel doen en al snel hebben Mart en zijn kinderen besloten om alle energie die ze nog hadden te stoppen in een goed afscheid nemen en kwaliteit van leven voor de laatste weken. Mart zei in een van zijn laatste dagen dat hij dankbaar is voor de vier jaar extra die hij heeft gekregen en hij zei vrede te hebben met zijn aanstaande overlijden. Mart is donderdag 23 februari 's ochtends om 6.00 uur vredig ingeslapen.

Kees,
Ons pap is donderdagochtend om 06.00 uur heel rustig in zijn slaap overleden.
De strijd is voorbij, maar ons leven gaat door...............dit zijn ons pap zijn woorden en ik put hier de kracht uit om alles weer snel op te pakken en door te gaan.

Nogmaals bedankt Kees voor alle kracht, steun en energie die we door jou hebben gekregen.

Liefs,
Monique

Plaats een reactie ...

Reageer op "23 februari 2006: Mart is overleden aan nieuw onbehandelbaar recidief"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> Mart overleeft met steun en >> Update per 5 maart 2005: Mart >> Update per 30 juni 2005: Mart >> Update per 1 november 2005: >> 23 februari 2006: Mart is >> Darmkanker: ervaringsverhaal >>