Op 31 oktober 2002 heb ik een levend bloedonderzoek gehad bij Dr. Klatte (http://www.pvbg.nl ) in Den Haag. Daar was op een monitor te zien hoe gezond mijn rode en witte bloedlichamen zijn/waren. De dokter was zeer tevreden, mijn bloed zag er "energiek" en "vitaal" uit. Ik was daarvoor al twee flink verkouden geweest, wat er op duidt dat m'n immuunsysteem weer actief is. Dat was aan de witte bloedlichamen goed terug te zien, ze waren volop aanwezig en druk in de weer.

We hebben kopieën van alle MRI-scans in huis en ik heb vooral de foto's van vóór en na augustus goed bekeken en vergeleken. Inderdaad lijkt de tumor in beide gevallen even groot, maar er is wel duidelijk een verschil in de hoeveelheid ontstekingsvocht te zien. Dat was aanzienlijk minder geworden. Volgens Eye4care is de tumor sinds de derde week van augustus niet meer actief en is het een kwestie van tijd voordat hij kleiner wordt en afsterft.

Voor mij is inmiddels de dagelijkse routine:
- Beginnen met een theeglas Aloë Vera gel en een flinke beker verse groente/vruchtensap 
- Een gezond ontbijt met Jason Winters kruidenthee, gecombineerd met m'n medicijnen en voedingssupplementen
- De bio-resonantie behandeling door Alex of m'n moeder en 20 minuten magneetbank
- In de avond een maaltijd volgens het Houtsmullerdieet, met daarbij weer de pillencocktail

Door de grote hoeveelheid elektriciteit die dagelijks door me heen gaat is het voor mij belangrijk om daarna goed te aarden. Dan kan die extra lading stroom, nadat het haar werk gedaan heeft, m'n lichaam weer verlaten. Zodoende loop ik elke middag vrolijk op blote voeten door het gras… Het klinkt misschien wat overdreven allemaal, maar ik voel me er prima bij en doe het inmiddels met plezier. 

Volgens de prognoses was m'n tijd afgelopen herfst al gekomen. In plaats daarvan ben ik opgeknapt en in staat lotgenoten te helpen. Over mijn gezondheid op lange termijn wil ik nog niet te veel nadenken - de volgende MRI scan zal daar meer inzicht in geven - maar van meerdere kanten is de mening dat de tumor uiteindelijk door het immuunsysteem vernietigd zal worden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn
Plaats een reactie ...

Reageer op "3) d.d.januari 2003. Het gaat met Guus nog steeds erg goed met de aanpak van dieet, suppletie en bio-resonantie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> Het verhaal van Guus hoe hij >> 3) d.d.januari 2003. >> 4) d.d.17 februari >> 5) d.d.13 maart 2003: >> 6) d.d.24 mei 2003: >> 7) d.d.24 september >> 8) d.d.26 oktober 2003: >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>