Het “te mooi om waar te zijn” is werkelijkheid geworden. Op vrijdag 7 februari is een MRI scan gemaakt, en wat blijkt; de tumor is dood en zeker 80% kleiner geworden!! Ook het oedeem is grotendeels verdwenen. Wat een fantastisch resultaat! We zijn er allemaal natuurlijk dolgelukkig mee, en enorm opgelucht. 

We gaan door met behandelen totdat alle restanten opgeruimd zijn. Eye4care en wij zelf verwachten dat dat nu versneld zal gaan gebeuren omdat er bijna niets meer van de tumor over is. 

Ik heb digitale opnames van alle scans en werk met Kees om de meest interessante aan het verhaal te voegen. Stay tuned!

 Noot redactie: zo snel als mogelijk zullen we enkele foto's van de scans hier ter inzage geven. Als er een arts/neuroloog is die belangstelling heeft voor de gehele scanuitslag en/of foto's, die kan en wil ik in contact brengen met Guus. Stuurt u me maar een mailtje.
Plaats een reactie ...

Reageer op "4) d.d.17 februari 2003: Scans bevestigen genezingsproces van Guus door resonantietherapie. Tumor 80 procent kleiner geworden in vergelijking met september 2002."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> Het verhaal van Guus hoe hij >> 3) d.d.januari 2003. >> 4) d.d.17 februari >> 5) d.d.13 maart 2003: >> 6) d.d.24 mei 2003: >> 7) d.d.24 september >> 8) d.d.26 oktober 2003: >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>