Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.

En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.
Onder ervaringsverhalen van kankerpatiënten willen we verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender of directe naasten van de patiënt. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd en enige controle hebben op het waarheidsgehalte van het verhaal. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees Braam, die webmaster is van deze site.
Hier het verhaal van meneer HA. die al jaren worstelt met een ongeneeslijke vorm van Multiple Myeloma - Kahler, maar door eigen inzet en zoeken via internet en basiskennis van natuurlijke aanvullende middelen - orthomoleculaire supplementen en met hulp van goede orthomoleculair georiënteerde acupuncturist en aardige en kundige haematoloog zijn ziekte onder controle lijkt te hebben. Een mooi voorbeeld van wat naast een reguliere behandleing een complementaire aanpak en wilskracht kan doen bij een ongeneeslijke vorm van kanker. Ik ben persoonlijk bij meneer en mevr. HA op bezoek geweest, heb ook medische rapportage ingezien enz., maar in principe blijft alles wat is verteld voor verantwoordelijkheid van meneer en mevrouw HA.. Wij schreven het verhaal en publiceren dit na goedkeuring van mevr. en meneer HA. Maar in alles blijft wel onze disclaimer van kracht en dit ervaringsverhaal van meneer HA zien we als een welkome aanvulling op wat wij aan informatie hebben over Multiple Myeloma - Kahler op onze site.

Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over het verhaal van meneer HA kunt u e-mailen naar de redactie en zullen we doorsturen naar meneer en mevrouw HA..


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom ervaringsverhalen van kankerpatiënten?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom ervaringsverhalen van >> Meneer HA. krijgt controle >> 20 mei 2005: Nieuwe controle >> 14 januari 2008: Meneer HA >> Multiple Myeloma - Kahler: >>