Huidige status: januari 2006

Marco stuurde ons deze update met mooie hoopvolle berichten. Maar leest u zelf maar.

De periode oktober ‘05 tot half januari ’06 heeft in het teken gestaan van revalideren en genieten van het feit dat mijn gezondheid nog steeds merkbaar verbeterde. Twee weken geleden heeft er wederom een Beenmerg onderzoek plaatsgevonden en de eerste uitslag (die mij telefonisch werd medegedeeld) wees op een verdere verbetering, het aantal blasten was gereduceerd tot 1% (in oktober was het 3%). Beide uitslagen betekenen een complete remissie alleen is de terugdringing tot 1% toch weer een reductie van 66%. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is zijn wij van mening dat dit resultaat toegeschreven kan worden aan de medicijnen die door de orthomoleculair arts zijn voorgeschreven. Vanuit het ziekenhuis worden geen medicijnen voorgeschreven die betrekking hebben op de leukemie.

Het enige wat het ziekenhuis recentelijk nog heeft toegepast is een nieuwe donor lymfocyten infusie (DLI). Deze DLI heeft bij mij geen meetbare gevolgen (omgekeerde afstoting) teweeggebracht. Volgens artsen uit het ziekenhuis is het zonder waarneembare omgekeerde afstoting vrijwel uitgesloten dat de DLI is aangeslagen. Vanuit die opinie beredeneerd kan ik persoonlijk geen andere conclusie trekken dan dat laatste uitslag toegeschreven kan worden aan de orthomoleculaire geneeskunde i.c.m. het Houtsmuller-dieet. De uitslag van deze beenmerg heeft na immunologisch onderzoek uitgewezen dat men helemaal geen leukemie meer kan waarnemen.

Plaats een reactie ...

Reageer op "Huidige status: januari 2006: Een totale remissie met hulp van een gericht dieet en bepaalde voedingssuppletie lijkt bereikt. Bij laatste onderzoek was geen leukemie te ontdekken."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze ervaringsverhalen >> Voorwoord >> Hoe ontdekte ik dat ik ziek >> De eerste onderzoeken en de >> De eerste behandeling >> Kuur 1 >> Kuur 2 >> Intensive care >> Herstel na de intensive care >> Kuur 3 >>