Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (ziemedisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. Zie inmiddels ervaringsverhalen van kankerpatiënten, waar meer dan 50 ervaringsverhalen staan beschreven.. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken en weten dit wel zeker dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.

Hier het ervaringsverhaal van Marco en Fleur welke zij volledig zelf hebben geschreven. Met veel dank en bewondering dat Marco en Fleur hun ervaringen via onze site willen delen met anderen zodat een ieder ook van hun ervaringen kunnen kennis nemen en wellicht zelf iets ervan kunnen gebruiken. Wel ligt alle verantwoordelijkheid voor het verhaal bij Marco en Fleur. Wij hebben wel via e-mail en telefoon contact met elkaar gehad maar bij Marco zijn verhaal geen medische dossiers enz. ingezien. Overigens twijfelen we niet aan het waarheidsgehalte van het verhaal van Marco en Fleur, want uit onze contacten is o.i. duidelijk geworden dat dit een waarheidsgetrouw ervaringsverhaal is. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over Marco en Fleur hun verhaal kunt u richten aan redactie@kanker-actueel.nl. W zullen uw reacties dan doorsturen aan Marco en Fleur. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht. Deze ervaringsverhalen zien we als een welkome aanvulling op wat wij aan informatie hebben over ALL - Acute Lymfatische Leukemie. En nogmaals bedanken we Marco en Fleur voor hun openheid en moed dit met anderen te willen delen.

Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze ervaringsverhalen"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze ervaringsverhalen >> Voorwoord >> Hoe ontdekte ik dat ik ziek >> De eerste onderzoeken en de >> De eerste behandeling >> Kuur 1 >> Kuur 2 >> Intensive care >> Herstel na de intensive care >> Kuur 3 >>