2 januari 2019: afgelopen weekend vertelde Wim mij dat Harmen 24 december 2018 overleden is. Ik wist dat niet maar staat ook op een van zijn websites: 

https://www.stichtingdeheraut.nl/index.php/de-heraut/43-harm-wagenmakers

Waaraan Harmen is overleden weet ik niet. Dus of hij recidief kreeg van zijn kanker of aan een andere oorzaak is overleden durf ik niet te zeggen. In ieder geval een verdrietig bericht. Maar Harmen heeft lang geprofiteerd van de behandelingen met dendritisch celtherapie enz. Zie zijn video in gerelateerde artikelen. 

27 februari 2014: ik durf niet te zeggen hoe het nu met Harmen gaat want ik heb al enkele jaren niets meer van hem gehoord. Lees wel onze waarschuwing voor dr. Gorter: https://kanker-actueel.nl/NL/mijn-ervaringen-met-drrobert-gorter-en-het-medisch-centrum-keulen-een-waarschuwing.html

16 juni 2010: Harmen liet ons weten dat hij nog steeds kankervrij is en het gaat heel goed met hem. Zie zijn ervaringsverhaal op video hieronder. 

Harmen Wagenmakers is nu juni 2010  bijna 4 jaar jaar klinisch kankervrij van galwegkanker met uitzaaiingen in de lever en rond  alvleesklier en pancreaskop met behandeling van dendritische celtherapie in combinatie met totale lichaamshyperthermie en lokale hyperthermie door prof. dr. Robert Gorter in het Medisch Centrum Keulen en verandering van leefstijl.  Harmen vertelt zijn verhaal in videofilm van ca. 20 minuten. 

Voor andere talen van de video klik op de vlaggetjes: en nl de es sa pt 

Zie hier de update van de videofilm waarin Harmen vertelt over zijn ervaringen de afgelopen twee jaar. Klik op tweede knopje rechts onderaan voor fullscreenbeeld:

you need the Adobe Flash player!
Please download it atwww.adobe.com

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Videofilm van Harmen die met dendritische celtherapie en hyperthermie plus verandering van leefstijl al 5 jaar volledig kankervrij is van inoperabele, onbehandelbare galwegkanker met uitzaaiingen in de lever en rond alvleesklierkop."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Videofilm van Harmen die met >> Hier de uitgeschreven teksten >> Galwegenkanker: ervaringsverhaal >>